EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Willems heeft ‘ultiem doel’ bij Heracles

Foto: Willems heeft ‘ultiem doel’ bij Heracles

Jetro Willems kan niet wachten om met Heracles Almelo aan het nieuwe voetbaljaar te beginnen. De linksback sloeg zelfs de zomervakantie over om fit aan de startblokken te verschijnen, zo vertelt hij aan Voetbal International.

Turbulente loopbaan Willems

De afgelopen jaren verliepen zeer stroef voor Willems. De bij Sparta opgeleide verdediger, die zijn hoogtepunt kende bij PSV, raakte in het verleden ernstig geblesseerd en bereikte vervolgens nooit meer zijn oude niveau. Tot september 2022 stond hij onder contract bij het Duitse Greuther Fürth, waarna hij een paar maanden rust nam.

In de winterstop haalde FC Groningen hem terug naar de Eredivisie, in de hoop dat hij met zijn ervaring de club kon behoeden voor degradatie. Willems slaagde daar echter niet in en ruilde FC Groningen in voor een nieuw avontuur bij Heracles Almelo, dat vorig seizoen promoveerde naar de Eredivisie.

Hoge verwachtingen bij Heracles

De inmiddels 29-jarige geboren Rotterdammer is voornemens om van zijn periode bij Heracles een succes te maken. Hij besefte echter al snel dat hij daarvoor wel wat aan zijn lichamelijke conditie moest doen. “Ik heb gezegd dat ik fitter wil worden en wil blijven. Dan zal ik toch aan mezelf moeten werken”, vertelt Willems.

De defensieve kracht heeft met zichzelf dan ook afgesproken dat hij er alles uit gaat halen. “Vooral aan mezelf. Ik wil laten zien dat ik het nog kan.” Waar hij vorig seizoen nog stelde dat hij tot de beste linksback van Nederland wilde behoren, heeft hij de ambitie nog altijd. “Zeker, waarom niet? Ik probeer mezelf iedere dag te pushen.”

Is Willems goed genoeg voor de Eredivisie?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
298+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie