Wilfred Genee reageert op ‘pikante transfer’

Foto: Wilfred Genee reageert op ‘pikante transfer’

Gisteren bracht RTL Boulevard opeens naar buiten dat presentator Wilfred Genee mogelijk de overstap zou maken van Talpa naar Viaplay, de streamingdienst van de Zweedse Nordic Entertainment Group. Vandaag reageert de televisiepersoonlijkheid op dat gerucht.

Inzetten op voetbalwedstrijden doe je bij bet365! Incasseer de fijne welkomstbonus van €100!

De telefoon van Genee staat al de hele dag roodgloeiend, geeft hij aan in zijn radioprogramma De Veronica Inside Ochtendshow. “Ik krijg er heel veel vragen over”, doet de presentator zijn verhaal. “Dat heb ik ook tegen dat meisje van Shownieuws gezegd. Er wordt zoveel over mij geroepen. Als ik op alles moet reageren wat er over mij gezegd wordt, ben ik een week bezig. Mijn baas (John de Mol, red.) zei jaren geleden ooit tegen mij: je hoeft niet op alles te reageren.”

“Ik heb net bijgetekend”

Genee gaat verder: “Bovendien, in dit geval hoef ik ook niet te reageren. Ik heb net bijgetekend voor twee jaar voor de nieuwe talkshow, dus het is helemaal niet relevant.” Durft hij met zijn hand op zijn hart te verklaren dat hij niet naar Viaplay gaat? “Op dit moment ga ik niet naar Viaplay. Dat kan over een paar jaar toch anders zijn? Het is niet relevant of ik met Viaplay gesproken heb. Ik bedoel, ik zit hier en heb bijgetekend.”

Een vertrek van de presentator was uiterst merkwaardig geweest. Er staat immers een spiksplinternieuwe talkshow op het programma met René van der Gijp en Johan Derksen, een programma dat vanaf januari dagelijks uitgezonden wordt.

Viaplay

Viaplay is een streamingdienst die in het eerste kwartaal van 2022 gelanceerd wordt in ons land. Het bedrijf achter de dienst, Nordic Entertainment Group, heeft zich al verzekerd van de rechten van de Premier League, de Bundesliga, Formule 1 én darts.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Had jij dit wel verwacht?

  • Ik zeker
  • Ik niet
497+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie