Wilfred Genee maakt collega helemaal af

Foto: Wilfred Genee maakt collega helemaal af

Wilfred Genee doet een hele hoop shows bij Talpa, maar neemt de Champions League-duels op RTL 7 niet voor zijn rekening. Die zijn voor Marcel Maijer, maar de ene presentator is bepaald niet onder de indruk van de skills van de andere…

Wilfred Genee totáál niet onder de indruk van Champions League-collega

Bij Veronica Offside zei Genee eergisteren lachend: “Met Marcel Maijer gezellig een hele uitzending maken. Van begin tot einde een uitzending maken. Tik…” Wesley Sneijder antwoordde: “Tak.” Jan Boskamp nam het op voor Maijer: “Waarom zit je die jongen weer uit te lachen? Je bent echt een waardeloze gozer.”

“Shit, ik vergat dat we op tv zijn. We zaten net in de kleedkamer. Ik haal dingen door elkaar. Dat had ik niet moeten doen. Stom van me”, aldus Genee. Wim Kieft begreep de kritiek wel… “Als je presenteert, en je wilt een wedstrijdanalyse doen met twee analisten in de studio, dan kun je niet van tevoren de vragen bedenken. Jij weet er alles van. Als er een antwoord komt dat je misschien niet verwacht, of niet helemaal een antwoord is op je vraag, dan moet je een beetje improviseren. Daar is niet iedereen even goed in.”

“Stuk vergif”

Genee: “Marcel Maijer is daar niet zo goed in, zeg jij?” Kieft: “Nou, ik vind het niet zijn kracht als ik heel eerlijk mag zijn.” De presentator kon het niet laten om nog even te sneren: “Waar zit de kracht van Marcel dan? Nee, sorry, ik moet ophouden nu. Zo flauw dit.” Boskamp had het laatste woord: “Je bent echt een stuk vergif aan het worden. Niet te geloven.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Ben jij het met Genee eens?

  • Ik wel
  • Ik niet
3444+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie