Wilfred Genee doet boekje open over ‘Vandaag Inside-blaag’

Foto: Wilfred Genee doet boekje open over ‘Vandaag Inside-blaag’

Merel Ek kreeg er recentelijk stevig van langs aan de tafel bij Vandaag Inside. Dat naar aanleiding van de rel rondom politicus Habtamu de Hoop. De vraag is dan ook of Ek nog wel terugkeer in de populaire talkshow. Presentator Wilfred Genee heeft daar nu duidelijkheid over verschaft.

Wilfred Genee heeft boodschap voor Vandaag Inside-gasten Merel Ek en Sam Hagens

De politiek verslaggever vertelde flink met de kwestie in de maag te hebben gezeten en had naar eigen zeggen moeten ingrijpen na de gedane uitspraken van Johan Derksen. Dat kwam haar op kritiek te staan van René van der Gijp en Derksen. Gijp vond dat Ek zich niet zo moest aanstellen en Derksen noemde de verslaggever zelfs ‘een blaag’.

Ook Sam Hagens, eveneens politiek verslaggever, toonde zich kritisch en is net als Ek nog niet weer voorbijgekomen in de talkshow. In De Telegraaf verklaart Hagens zijn afwezigheid. “Het is een beetje een samenloop van omstandigheden. Ik ben niet gecanceld.” Ook gaat de verslaggever in op zijn ‘clash’ met Derksen. “Dat is gewoon wat ze doen. Het hoort erbij dat ze tegen je in gaan. Al gebeurt dat meestal een dag later.”

Cobelens terug bij Vandaag Inside

Ook presentator Wilfred Genee laat zich uit over de kwestie en heeft nieuws over de bargasten. “Kijkers hoeven zich geen zorgen te maken. Ze zitten er binnenkort weer, al heeft Merel volgende week vakantie.” Eerder leek Pieter Cobelens ‘gecanceld’ te zijn door de Vandaag Inside-heren, maar de legergeneraal verscheen donderdagavond weer eens in het programma.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Wie is de leukste bargast?

  • Merel Ek
  • Sam Hagens
  • Pieter Cobelens
2910+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie