Wilfred Genee ‘cancelt’ Vandaag Inside-gast

Foto: Wilfred Genee ‘cancelt’ Vandaag Inside-gast

Een aantal (potentiële) Vandaag Inside-gasten staan op de ‘zwarte lijst’. Sander Schimmelpenninck bijvoorbeeld, maar Fidan Ekiz hoort daar klaarblijkelijk ook bij. Jaren geleden hadden Ekiz en Wilfred Genee een aanvaring en sindsdien is ze ‘gecanceld’ bij VI.

Fidan Ekiz absoluut niet welkom bij Vandaag Inside

“Er zijn best wel wat mensen die zijn gesneuveld aan deze tafel”, vertelt Genee bij Vandaag Inside. “Ik denk aan Sander Schimmelpenninck.” Volgens Johan Derksen heeft Schimmelpenninck dit echter aan zichzelf te wijten: “Die heeft zichzelf laten sneuvelen. Als hij onze doelgroep als domoren neerzet, dan moet je hier niet gaan zitten.”

Ook de naam van Stella Bergsma wordt vervolgens genoemd. En die van Fidan Ekiz. Genee: “Maar die heeft nog nooit bij ons gezeten.” Wierd Duk, tafelgast die nog wél welkom is én de ex-partner van Ekiz, vraagt of de presentatrice nog altijd niet welkom is. Derksen stelt dat dat is omdat Genee dat niet wil, waarna Wilfred antwoordt: “Absoluut niet, nee. In geen honderd jaar!”

Hysterie na de show

Mediacourant weet hoe het twee jaar geleden zat: “Wilfred had destijds bonje met zijn collega’s van Veronica Inside vanwege de veelbesproken racismespecial van het programma en besloot eenmalig zijn verhaal te doen in Op1, bij Fidan en haar toenmalige co-host Jeroen Pauw. De presentator vond dat hij véél te kritisch ondervraagd werd door het tweetal. Het liep echt he-le-maal uit de hand bij Op1: Wilfred begon na de uitzending hysterisch te krijsen tegen Fidan, waardoor zelfs zijn vrouw moest ingrijpen.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Snap jij dat ze niet welkom is?

  • Ik wel
  • Ik niet
204+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie