Wasiman: “Ik handelde in belang van Drenthe”

Soccernews

[img align=left]uploads/drenthe, royston.jpg[/img]Terwijl de strijd om Royston Drenthe nog onvermindert voortduurt, heeft zijn oude zaakwaarnemer André Wasiman vandaag in [i]De Telegraaf[/i] hard uitgehaald naar een aantal collega-zaakwaarnemers. Onder andere Rodger Linse speelt daarin een hoofdrol, aldus de gedupeerde belangenbehartiger.

“Er wordt een vuil spel gespeeld omdat ik in het belang handelde van Drenthe en hem niet blind naar Real Madrid leidde”, aldus Wasima. “Rodger Linse, de manager van Ruud van Nistelrooy, heeft Drenthe al voor het EK onder 21 jaar tevergeefs benaderd via een speler van hem in de Feyenoord-selectie. Na het EK kregen Real Madrid en Chelsea van Feyenoord toestemming met Drenthe te praten. De speler was op vakantie in Suriname en ik heb Real gezegd dat we na z’n terugkeer zouden praten. Voor Real Madrid blijkbaar niet snel genoeg en via tussenpersonen als Linse en Vlado Lemic werden Drenthe en zijn familie bedolven onder telefoontjes en sms’jes. Ik heb Sigi Lens erbij gehaald omdat hij bekend is met grote transfers en het wereldje.” Volgens Wasiman werd de familie bewerkt om Royston te bewegen voor Real Madrid te kiezen. Het belang van Linse en consorten lag duidelijk niet bij Drenthe, maar bij Real. Die deal moest doorgaan.”

Linse op zijn beurt ontkent een dergelijke rol in de affaire rond Drenthe te hebben gespeeld. “Op verzoek van Lemic heb ik de clubs met elkaar in contact gebracht en Wasiman telefonisch op de hoogte gebracht dat de speler toestemming kreeg om met Real de praten. Hij nam niet op en dus heb ik een sms gestuurd. Met de speler en familie Drenthe heb ik verder nooit contact gehad. Het staat volgens mij ook los van de breuk tussen Wasiman en Drenthe”, aldus de zaakwaarnemer.

Overigens is het mogelijk dat Wasiman, die de hulp van Sigi Lens inschakelde, alsnog weer bij de onderhandelingen betrokken wordt. Toch lijkt die kans niet al te groot. “Nee, ik heb Royston en de familie gezegd dat ze zich het hoofd op hol hebben laten brengen terwijl ik Lens erbij haalde om alles in goede banen te leiden.”

Het feit dat Lens nu wel de zaken van de familie Drenthe mag behartigen, blijft merkwaardig. Wasiman: “Daar heb ik ook mijn bedenkingen bij. Ik zag blijkbaar goed dat we zijn expertise goed konden gebruiken. Volgens Lens besloot de familie Drenthe zonder mij door te gaan. Hij kon daar niets aan doen. Ik houd er een vreemde smaak in mijn mond aan over. Vandaag praat ik met Lens en ben benieuwd naar zijn uitleg en of hij mij nu betrekt bij Drenthe. Ik zou het niet op mijn geweten willen hebben om met iemands zaak aan de haal te gaan, door wie je net daarvoor bent gevraagd hem te adviseren. “

0 Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

16:00
59+
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot gooit de boel om
15:57
11+
De Jong over switch Huijsen: “Respecteren de beslissing”
15:41
85+
‘Ajax-detail hint op verrassende basisplaats’
15:25
191+
‘Ajacied teruggezet door Van ‘t Schip’
15:13
188+
‘PSV wrijft in handjes na Xavi Simons-besluit’
15:00
62+
PSV’er Dest wist niet wat hij zag: “Heel raar”
14:55
102+
Dit is de Feyenoord-selectie voor AS Roma-uit
14:40
81+
De Rossi waakzaam voor ‘versterkt’ Feyenoord
14:25
455+
‘Louis van Gaal neemt Van ‘t Schip-beslissing’
14:10
529+
Feyenoord wéér beboet: zwaardere sanctie lonkt
14:00
48+
De handschoenen van de PSV-antiheld
13:47
401+
Spitse is het zat: “Je werkt toch ook niet gratis bij Albert Heijn?”
13:34
93+
‘Dan krijgt Promes geen oranje overall, maar een normale behandeling’
13:21
74+
Slot: “Wij kunnen daar enorme stappen in zetten als je dat afzet tegen AS Roma”
12:51
160+
‘Bayern legt al contact met opvolger Tuchel’
12:37
169+
Geertruida: “Het is niet zo dat wat de trainer zegt vaak uitkomt”
12:32
220+
Bakayoko gaat viral met fragment vlak vóór aftrap tegen Dortmund
12:18
1314+
Verbazing om de rol van Hedwiges Maduro bij Ajax
12:00
1412+
Ajax heeft heel Europa opgelicht
11:47
296+
Enorme opsteker voor Ajax richting return tegen Bodo/Glimt
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie