Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Waar kijk je Nederland – IJsland?

Foto: Waar kijk je Nederland – IJsland?

Het Nederlands elftal speelt maandagavond de laatste oefenwedstrijd voorafgaand aan het EK in Duitsland. In De Kuip neemt Oranje het op tegen IJsland. Bondscoach Ronald Koeman zal de ‘uitzwaaiwedstrijd’ goed willen afsluiten om zo met een goed gevoel af te reizen naar Duitsland. De wedstrijd in De Kuip zal ook op televisie worden uitgezonden. SoccerNews legt uit waar je Nederland tegen IJsland kunt zien.

SN legt uit waar je Nederland – IJsland kijkt

Het Nederlands elftal is maandagavond te volgen op NPO1. Het duel met Canada was vanwege de Europese verkiezingen nog te zien op NPO 3, maar nu keert Oranje weer terug op NPO1. Wel begint de uitzending pas na het NOS Journaal van 20.00 uur. Om 20.33 uur kan er ingeschakeld worden op NPO1, al kan er vanaf 20.00 uur op NPO3 worden gekeken voor een uitgebreide voorbeschouwing.

Grueter verslaat wedstrijd tussen Nederland en IJsland

Om 20.45 uur begint de wedstrijd tussen Nederland en IJsland, die van commentaar zal worden voorzien door Jeroen Grueter. Laatstgenoemde zal ook het commentaar verzorgen tijdens de EK-finale. Na afloop van de wedstrijd wordt er op NPO1 nog flink wat tijd besteedt aan de nabeschouwing, waarin analyses en reacties te zien en te horen zijn. Om 23.17 staat het volgende programma (OP1) pas gepland.

Het Oranjegevoel van 1974

De supporters van Oranje kunnen echter ook al eerder inschakelen op NPO1. Vanaf 19.03 uur is het programma Het Oranjegevoel van ’74 te zien. Daarin blikt presentatrice Dione de Graaff terug op de sportzomer van dat jaar.

Ga jij kijken?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik sla even over
165+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie