Voorspelling Turkije – Portugal: Een remise in Dortmund

Foto: Voorspelling Turkije – Portugal: Een remise in Dortmund

Turkije en Portugal wisten hun EK-opener allebei te winnen. Dat betekent dat zij zaterdagavond in Dortmund gaan strijden om groepswinst in Groep F! Lees snel verder voor onze voorspelling en wedtips in deze EK-clash tussen Arda Güler en Cristiano Ronaldo!

Signal Iduna Park

EURO Grp. F

22 juni 2024

18:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 22 juni 2024 17:59.

Portugal is de grote favoriet

Voor de bookmakers is het zo klaar als een klontje. Op basis van de 1×2-odds geven zij Portugal namelijk verreweg de grootste kans op de overwinning. Dat is wel begrijpelijk, want met spelers als Bernardo Silva, Rafael Leão en natuurlijk Cristiano Ronaldo barsten zij van de kwaliteit en ervaring. Turkije doet het echter prima onder bondscoach Vincenzo Montella en heeft met Kenan Yildiz en Arda Güler twee supertalenten in huis die vanuit het niets een wedstrijd kunnen beslissen.

🇹🇷 Vs 🇵🇹: Gelijkspel bij rust

Het EK verloopt tot dusverre behoorlijk spectaculair, met veel mooie goals en spannende wedstrijden. Toch verwachten wij zaterdagavond wat minder spektakel. Portugal en Turkije hebben al drie punten op zak en zijn daarmee allebei al bijna verzekerd van een plek in de achtste finales. Bovendien is het EK natuurlijk nog lang. Met name Portugal zal daarom liever niet nu al met krachten willen smijten. Wij denken daarom dat beide landen zaterdagavond met een gelijke stand aan de thee zullen gaan. Ook tijdens de eerste groepswedstrijden van Turkije en Portugal stond er bij rust een gelijke stand op het scorebord.

Gelijkspel bij rust

Speler om op te letten en wedden: Bruno Fernandes

Natuurlijk zijn alle ogen zaterdagavond gericht op superster Cristiano Ronaldo, die dit EK op 39-jarige leeftijd misschien wel bezig is aan zijn Last Dance bij Portugal. Vanwege de betere odds kiezen wij in deze groepswedstrijd echter liever voor een doelpunt van Bruno Fernandes. De Portugese spelmaker was het afgelopen jaar een van de weinige lichtpuntjes bij Manchester United. Ook bij de nationale ploeg kan hij deze jaargang met zeven goals in elf interlands prima cijfers overleggen.

Bruno Fernandes scoort

Voorspelling Turkije Portugal

De bookmakers rekenen stuk voor stuk op een Portugese zege. Wij denken daar echter anders over en geven Turkije een goede kans om overeind te blijven tegen Ronaldo en consorten. De Portugezen wisten namelijk pas diep in blessuretijd het verschil te maken tegen Tsjechië. Tegelijkertijd blaken de Turken van het zelfvertrouwen na de wondergoals van Mert Müldür en Arda Güler tegen Georgië. Bovendien zullen de fanatieke supporters van Turkije het Signal Iduna Park in Dortmund weer omtoveren in een kolkende heksenketel. Onze voornaamste wedtip is daarom inzetten op een gelijkspel, voor de odd van 3.40 bij BetMGM.

Tip: Lees ook onze uitgebreide voorbeschouwing op Turkije – Portugal voor extra informatie in aanloop naar dit EK-duel.

BetMGM
4.50
Gelijkspel

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie