EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Voorspelling Portugal – Tsjechië: Doelpuntrijke overwinning voor Portugal

Foto: Voorspelling Portugal – Tsjechië: Doelpuntrijke overwinning voor Portugal

Portugal begint op dinsdagavond aan het EK met een wedstrijd tegen Tsjechië. Cristiano Ronaldo staat op het punt zijn zesde Europees kampioenschap te spelen en lijkt weer in topvorm te zijn. Zal hij Portugal naar een overtuigende overwinning leiden?

Red Bull Arena Leipzig

EURO Grp. F

18 juni 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 18 juni 2024 20:55.

Portugal favoriet tegen Tsjechië

Het is geen verrassing dat Portugal door Unibet als favoriet voor dit duel wordt beschouwd. Het land kwalificeerde zich met ogenschijnlijk gemak voor dit EK, terwijl Tsjechië als tweede achter Albanië eindigde en zich zo plaatste voor het kampioenschap in Duitsland. Na een nederlaag in een oefenwedstrijd tegen Kroatië, toonde Portugal zijn potentieel door Ierland overtuigend te verslaan, wat bevestigt dat het team een dark horse voor de titel is.

🇵🇹 Vs 🇨🇿: Overwinning voor Portugal?

Ronaldo scoorde twee doelpunten tegen Ierland en is vastbesloten om zijn land ook tegen Tsjechië op sleeptouw te nemen. Voor Roberto Martínez en zijn spelers telt alleen een overwinning. De Portugezen zijn niet voor niets de favoriet en willen die status waarmaken.

Portugal wint

Speler om op te letten en wedden: Cristiano Ronaldo

Net als bij voorgaande interlands is alle aandacht gericht op Ronaldo. De topspits is inmiddels 39 jaar, maar lijkt nog niets van zijn scorend vermogen te hebben ingeboet. Hij blijft onverminderd doelpunten maken en is vastbesloten dat ook tegen Tsjechië te doen.

Cristiano Ronaldo scoort

Voorspelling Portugal – Tsjechië

Hoewel Tsjechië zeker geen gemakkelijke tegenstander is, verwachten wij toch een ruime overwinning voor Portugal. Tijdens de kwalificatiereeks heeft het team van Martínez aangetoond dat het gemakkelijk weet te scoren. Deze trend zal zich naar verwachting voortzetten tijdens het EK. Onze belangrijkste weddenschapstip is daarom om in te zetten op meer dan 2,5 doelpunten van Portugal, met een odd van 2.90 bij Unibet.

Tip: Check ook onze diepgaande voorbeschouwing op Portugal – Tsjechië voor interessante extra informatie.

Unibet
2.90
Meer dan 2,5 doelpunten door Portugal

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie