Voorspelling Portugal – Kroatië: Portugal wint de eerste helft

Foto: Voorspelling Portugal – Kroatië: Portugal wint de eerste helft

In het Estadio Nacional in Lissabon staan de EK-deelnemers Portugal en Kroatië vriendschappelijk tegenover elkaar. Wij vertellen je de belangrijkste odds bij de bookmakers voor dit duel en geven je onze voorspellingen. Pakken de Portugezen de winst of weten de Kroaten hen de loef af te steken?

Portugal favoriet bij de bookmakers

De bookmakers rekenen unaniem op een overwinning voor Portugal. Dat is niet verrassend, want van de voorgaande zes onderlinge ontmoetingen tussen beide landen won Portugal er maar liefst vijf. Slechts een keer wist Kroatië met een 1-1 gelijkspel overeind te blijven tegen de Europees kampioen van 2016.

🇵🇹 Vs 🇭🇷: Wint Portugal van Kroatië?

Portugal is in bloedvorm en kan in iedere linie beschikken over meerdere wereldtoppers. Kroatië beschikt met spelers als Mateo Kovacic, Lovro Majer en natuurlijk Luka Modric over een fantastisch middenveld, maar het ontbreekt het Balkanland aan een echte topspits. Hoffenheim-aanvaller Andrej Kramaric is dit EK de beoogde nummer 9 namens de Kroaten, maar hij was in twintig interlands pas tweemaal trefzeker. Het is daarom nog maar de vraag of de Kroaten zaterdagavond kunnen scoren tegen Portugal.

Portugal wint

Voorspelling Portugal Kroatië

Bondscoaches grijpen oefeninterlands vaak aan om flink te experimenteren, wat wedden op dit soort wedstrijden soms extra riskant maakt. De vriendschappelijke interland van zaterdagavond is echter voor zowel Portugal als Kroatië het laatste serieuze opwarmertje richting het EK. Wij verwachten daarom dat beide landen met hun beoogde EK-opstelling zullen beginnen, waarna er in de tweede helft ongetwijfeld volop gerouleerd zal worden. Omdat Portugal naast het thuisvoordeel in onze ogen ook een beter elftal heeft, voorspellen wij dat het thuisland de eerste helft zal winnen.

Tip: Check ook onze diepgaande voorbeschouwing op Portugal – Kroatië voor interessante extra informatie.

Unibet
2.25
Portugal wint de eerste helft

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie