Voorspelling Nederland – Canada: Oranje wint ruim

Foto: Voorspelling Nederland – Canada: Oranje wint ruim

Nog twee oefenwedstrijden en dan weten we precies hoe Nederland er aan toe is voor het aankomende EK. De eerste tegenstander is het op de Copa América voorbereidende Canada. Lees hier de belangrijkste quotes en voorspellingen voor deze vriendschappelijke wedstrijd.

Nederland favoriet bij de bookmakers

Het lijkt voor de bookmakers wel duidelijk dat Oranje de grote favoriet is voor deze wedstrijd. Voor een zege van het thuisland staat een vrij lage quotering, waar de odds voor een gelijkspel en zege voor Canada oplopend hoger zijn. De enige onderlinge wedstrijd ooit eindigde ook in een 0-3 zege voor Nederland.

🇳🇱 vs 🇨🇦: Houdt Nederland de nul?

De kwaliteiten van Nederland liggen voornamelijk in de defensie, met topspelers als Virgil van Dijk, Micky van de Ven, Nathan Aké, Matthijs de Ligt en Stefan de Vrij. Dat is ook terug te zien in de recente reeks wedstrijden. Van de laatste vijf gespeelde interlands werden er vier gewonnen zonder een tegengoal. Canada moet zodoende van goeden huize komen om de Nederlandse defensie te passeren.

Nederland houdt de nul

Voorspelling Nederland – Canada

Beide landen hebben een belangrijk incentief om hier goed voor de dag te komen. Een overwinning kan zorgen voor extra goede moed richting een eindtoernooi, waarop echt gepresteerd moet worden. De goede defensie van Oranje kan zorgen voor een ruime overwinning. Je kunt inzetten op de voorspelling ‘Nederland wint met handicap -1’. Unibet geeft je hiervoor een odd van 2.10.

Tip: Check ook onze diepgaande voorbeschouwing op Nederland – Canada voor interessante extra informatie.

Unibet
2.10
Nederland wint met handicap -1

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie