Voorspelling: Kan Frankfurt verrassen tegen Bayern München?

Foto: Voorspelling: Kan Frankfurt verrassen tegen Bayern München?

Door twee misstappen van Bayern München zijn de concurrenten in de Bundesliga dichterbij de club gekomen. In deze speelronde komt Frankfurt op bezoek. Met het oog op de titelrace is dit een belangrijke wedstrijd, aangezien Frankfurt tot twee punten zou kunnen naderen bij een overwinning. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en odds die helpen bij het wedden op de wedstrijd Bayern München – Eintracht Frankfurt.

Bayern München: teaminfo en vorm

In de midweekse Bundesliga-speelronde nam Bayern het op tegen FC Köln. De ploeg uit Keulen kwam snel op voorsprong en wist Bayern München lang tegen te houden. In de negentigste minuut wist Joshua Kimmich met een fraai afstandsschot zijn ploeg nog langszij te schieten waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-1. Een aantal dagen voor deze wedstrijd speelde Bayern München ook al met 1-1 gelijk tegen Leipzig. Hierdoor is de concurrentie dichterbij gekomen in de competitie. Union Berlin volgt nu op drie punten in de Bundesliga.

De club heeft een lange blessurelijst. Zo kan Julian Nagelsmann geen gebruik maken van Sadio Mané, Noussair Mazraoui, Lucas Hernández en Manuel Neuer. Dit seizoen was alleen Hernández niet altijd zeker van een basisplaats, maar verder mist Nagelsmann dus zeker drie basisspelers. Tegen Köln maakte Yann Sommer zijn debuut voor FC Hollywood. Hij kwam over van Borussia Mönchengladbach om het gat van Neuer op te vangen.

In het duel met Frankfurt zullen alle ogen gericht zijn op de jonge Jamal Musiala. De middenvelder, die ook vaak in de aanval speelt, is nog altijd pas negentien jaar. Vorig seizoen maakte hij al indruk en kreeg hij veel minuten, maar dit seizoen is hij echt doorgebroken bij het grote publiek. In de Bundesliga was hij al goed voor negen goals en zeven assists. Daarmee is hij de topscorer én beste aangever van Bayern München.

No Operators Found

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Eintracht Frankfurt: teaminfo en vorm

Frankfurt is bezig aan een geweldig seizoen. Zo doet de ploeg nog op alle fronten mee om de prijzen. In de Bundesliga staat Bayern slechts vijf punten voor terwijl Frankfurt ook nog in de Champions League en de Duitse beker actief is. De club begon rommelig aan het seizoen door in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen met 1-6 van Bayern München te verliezen. Sindsdien ging het eigenlijk steeds beter bij de ploeg. De laatste nederlaag dateert van 29 oktober tegen Dortmund.

In de midweekse wedstrijd nam Frankfurt het op tegen het Freiburg van Mark Flekken. Freiburg was duidelijk de betere ploeg in deze wedstrijd en had eigenlijk drie punten verdiend na deze wedstrijd. Diant Ramaj stond op goal door een blessure bij eerste keeper Kevin Trapp en de jonge Duitser keepte een fantastische wedstrijd. Ramaj hield bijna alle ballen tegen van Freiburg, waardoor de wedstrijd uiteindelijk in een 1-1 eindigde.

Frankfurt heeft ook last van een aantal blessuregevallen. Trainer Oliver Glasner kan daardoor geen gebruik maken van Junior Dina Ebimbe, Marcel Wenig, Luca Pellegrini en Kevin Trapp. Daarentegen kan Glasner wel een beroep doen op het wapen Randal Kolo Muani. De Fransman presteert geweldig dit seizoen en is een nachtmerrie voor elke verdediging. Hij gaf al elf assists en maakte zelf ook nog eens zes treffers in de Bundesliga.

No Operators Found

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wedtip Bayern München – Eintracht Frankfurt

Beide ploegen speelde in de afgelopen wedstrijd met 1-1 gelijk. Daarnaast missen beide clubs hun eerste keeper. Bayern is natuurlijk de favoriet voor dit duel, maar na de winterstop heeft de club nog geen indruk gemaakt tijdens wedstrijden. Frankfurt maakt vooral verdedigend indruk sinds de winterstop. De ploegen lijken erg aan elkaar gewaagd te zijn. Tip: wedden op ‘Gelijkspel’. Deze weddenschap heeft een odd van 6.50 bij bet365.

Gelijkspel

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

10:44
9+
Vink ziet groot verschil tussen Ajax en rivalen Feyenoord en PSV
10:31
9+
‘Pasveer neemt Ajax-besluit’
10:00
38+
Op deze manieren kan PSV kampioen worden
09:45
68+
Van ‘t Schip wijst naar groot Ajax-probleem: ‘Al hele seizoen zo’
09:25
96+
Rensch bespreekt discutabel Bergwijn-moment
08:50
173+
Van ‘t Schip komt met simpele verklaring voor matig spel Ajax
08:30
147+
Van Dijk laat zich uit over Arne Slot-geruchten
08:15
0+
Ajax-directeur Beuker deelt zomerse transferplannen Ajax: ‘Veel werk te doen’
07:40
499+
De Telegraaf heeft EK-boodschap voor Noa Lang
07:30
2053+
‘Dit bedrag vraagt Feyenoord voor Arne Slot’
07:10
770+
Van der Vaart blikt terug op zijn ‘slechtste beslissing ooit’
23:42
183+
Mogelijke Slot-opvolger reageert: “Ik doe niet aan geruchten”
23:18
79+
Everton doet Liverpool pijn in titelrace, United met de schrik vrij
22:53
119+
Tiental Ajax kan ternauwernood historische zege Excelsior voorkomen
22:45
638+
Litmanen sluit baan bij Ajax niet uit: ‘We zullen zien’
22:28
148+
Sean Klaiber volgt Utrecht op de voet: “Elke wedstrijd”
22:05
698+
‘Ongelofelijk domme Ajacied saboteert de boel’
21:57
885+
‘KNVB-ingreep na Ajax-Excelsior’
21:43
507+
‘Grote Potter-ontwikkeling bij Ajax’
21:22
54+
Van ‘t Schip alsnog met positieve update over ervaren duo
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie