‘Virgil van Dijk heeft nieuws voor Arne Slot’

Foto: ‘Virgil van Dijk heeft nieuws voor Arne Slot’

Er gaat heel wat veranderen bij Liverpool, maar oefenmeester Arne Slot (de nieuwe trainer van The Reds) zal hopen dat het allemaal een beetje binnen de perken blijft. En wat dat betreft heeft hij positief nieuws gekregen van Virgil van Dijk.

‘Virgil van Dijk wil bij Liverpool blijven’

Dat is in ieder geval journalist David Lynch (in het verleden werkzaam voor onder meer The Sunday Mirror en The Evening Standard) meldt. Volgens deze verslaggever heeft Van Dijk namelijk aangegeven dat hij actief wil blijven voor Liverpool. Een vanzelfsprekendheid was dat niet, want het contract van de centrumverdediger loopt medio 2025 af. En met nog maar één jaar op de teller is het meestal: ‘bijtekenen of vertrekken’.

“Enorme verandering”

Onlangs vertelde de aanvoerder van het Nederlands elftal nog over het vertrek van Jürgen Klopp: “Het wordt een enorme verandering. Niet alleen Klopp vertrekt, maar in vrijwel alle geledingen zijn er mensen die weggaan. En dat is best wel een beetje eng. Het onbekende zorgt altijd voor wat angst. Maar je moet de club vertrouwen. De mensen bij de club. Dat zij weten wat het beste is. En dan zien we wel wat er precies gebeurt.”

Vervolgens liet hij zich kort uit over zijn toekomst: “We hebben nog niet over een nieuwe contract gepraat. Mijn toekomst is op dit moment ook helemaal niet belangrijk…”

Volgens Lynch wil Van Dijk dus echter op Anfield Road blijven spelen. Dat is goed nieuws voor Slot, omdat een andere sterkhouder van Liverpool, Mohamed Salah, óók al in verband wordt gebracht met een transfer. De Egyptenaar is mogelijk op weg naar het grote geld van Saudi-Arabië.

Goede beslissing?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
1740+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie