Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Verweij sceptisch over Ajax-zet: “Geen aanbeveling”

Foto: Verweij sceptisch over Ajax-zet: “Geen aanbeveling”

Ajax lijkt voor Sven Mislintat te kiezen als technisch directeur. Clubwatcher Mike Verweij is sceptisch over de aanstaande benoeming van de Duitser.

Ajax-watcher hoort zorgelijke geluiden

In de voetbalpodcast van De Telegraaf spreekt Verweij zich uit over Mislintat, die het meest recent actief was bij VfB Stuttgart. “Ik wil iemand niet veroordelen voordat hij ergens begonnen is, maar hij is overal met ellende vertrokken. Dat op zich is natuurlijk geen aanbeveling.”

“Door het wanbeleid dat Ajax nu voert, neemt de vraag naar Marc Overmars weer toe. Dat moet Edwin van der Sar zichzelf heel erg aanrekenen”, meent Verweij. Collega Valentijn Driessen vraagt zich af waarom Ajax niet voor een Nederlander kiest. “Er zijn zat mensen die de rol zouden kunnen vervullen. Je hebt iedere keer het gevoel dat het stokt op het moment dat het bij Edwin van der Sar komt. Er gebeurt dan niks, dat is het punt.”

Overigens sluit Verweij niet uit dat Mislintat een andere rol krijgt binnen Ajax. Hij wijst naar Klaas-Jan Huntelaar. “Huntelaar kwam binnen tijdens een scoutingsvergadering en heeft gezegd: ik ben de nieuwe hoofd scouting, maar die ambitie heb ik niet. Ik wil zo snel mogelijk technisch directeur worden. Het is ook nog mogelijk dat Mislintat met zijn ervaring bij Dortmund en Arsenal de scouting op zich gaat nemen en Huntelaar plaats gaat nemen in de directie.”

Nieuwe rol voor Lenderink

Naar verluidt krijgt financieel directeur Susan Lenderink er een dossier bij in Amsterdam. Verweij: “Ik hoor nu dat Lenderink supporterszaken in haar portefeuille krijgt. Er wordt binnen Ajax vol verbazing op gereageerd. Ze bezoekt bijna geen uitwedstrijden en is nog nooit in het supportershome geweest. En die moet binnenkort dan met de harde kern in gesprek. Het zegt alles over Ajax. Ze doen op dit moment maar wat.”

Breekt Tadic de ban tegen Go Ahead?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Is Mislintat de juiste man voor Ajax?

  • Ja
  • Nee
177+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie