Vertraging spelersbus Ajax zorgt voor latere aanvang

Soccernews

[img align=left]uploads/logo ajax.jpg[/img]Het beladen competitieduel tussen AZ en Ajax in het DSB-stadion zal later aanvangen. De spelersbus van Ajax heeft op weg naar Alkmaar vertraging opgelopen, waardoor het duel een wat later beginsignaal zal kennen dan verwacht werd.

De precieze reden van vertragen is vooralsnog niet bekend gemaakt. De wedstrijd zal naar verluidt om kwart voor één van start gaan wanneer één van beide teams de aftrap zal verrichten.

[b]Update 12.16:[/b]
Het is inmiddels duidelijk geworden dat om tien over half één het eerste fluitsingaal zal klinken in het DSB-stadion. Tevens zijn de definitieve opstellingen van beide elftallen bekend gemaakt door beide trainers.

Aan Ajax-kant zullen Dennis Rommedahl en Jan Vertonghen verassend in de basis starten. Het tweetal vervangt Albert Luque, die overigens wel fit is, en Gregory van der Wiel. Louis van Gaal heeft gekozen voor Graziano Pellè als vervanger van de geblesseerde Ari. Ook Mounir El Hamdouai zal in de basis starten.

[b]De opstellingen van beide elftallen:[/b]

[b]AZ:[/b] Waterman; Steinsson, Jaliens, Donk, Opdam; Agustien, De Zeeuw, El Hamdaoui, Martens; Pellè, Dembélé.

[b]Ajax:[/b] Stekelenburg; Ogararu, Heitinga, Vermaelen, Emanuelson; Gabri, Vertonghen, Maduro; Rommedahl, Huntelaar, Suárez.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie