‘Veronica Offside-slappeling door het stof’

Foto: ‘Veronica Offside-slappeling door het stof’

Wilfred Genee heeft zijn excuses kenbaar gemaakt aan zijn collega-presentator Marcel Maijer. Vorige week in de uitzending van Veronica Offside zette Genee Maijer flink voor schut met een aantal denigrerende opmerkingen. Daar kwam Genee deze maandagavond in de uitzending van Veronica Offside nog even op terug.

Wilfred Genee komt terug op Marcel Maijer-uitlatingen

Bij RTL 7 presenteert Maijer de Champions League-wedstrijden, waarin vorige week ook Wesley Sneijder en Jan Boskamp te gast waren. Het tweetal zat echter eerder een dag eerder ook bij Veronica Offside, waar ze door Genee gevraagd werden de samenwerking met Maijer. “Met Marcel Maijer gezellig een hele uitzending maken. Van begin tot einde een uitzending maken. Tik…”, grapte Genee. “Tak”, antwoordde Sneijder vervolgens.

Boskamp vond de opmerking van Genee denigrerend. “Waarom zit je die jongen weer uit te lachen? Je bent echt een waardeloze gozer.” Het leidde tot cynisme bij Genee. “Shit, ik vergat dat we op tv zijn. We zaten net in de kleedkamer. Ik haal dingen door elkaar. Dat had ik niet moeten doen. Stom van me.” Even later vroeg Genee zich nog af ‘waar de kracht van Marcel zit’. “Nee, sorry, ik moet ophouden nu. Zo flauw dit.”

Genee biedt excuses aan

Sneijder verklapte maandagavond dat Genee zijn excuses zou hebben aangeboden aan Maijer. “Jij bent ook een slappeling. Eerst Marcel hier afkraken en daarna ga je ‘m bellen? Ik bel ze niet op hoor, vanavond, als ik iets over iemand zeg. Marcel vond het trouwens niet leuk. Ik zat de volgende dag met ‘m in de studio.” Genee bevestigde de woorden van Sneijder. “Ja, ik heb ‘m gebeld. Ik heb sorry gezegd. Het was een beetje flauw. We zaten hier te dollen met z’n allen in de kleedkamer. Ik vond het een beetje flauw om dat door te voeren in de uitzending. Dat kan toch?”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Wie is een betere presentator?

  • Wilfred Genee
  • Marcel Maijer
  • Ik vind beiden niks
361+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie