Verlossende woord over transfer Frenkie de Jong

Foto: Verlossende woord over transfer Frenkie de Jong

Wil FC Barcelona Frenkie de Jong nou kwijt of niet? Het antwoord luidt: ‘niet dus’. Sportief directeur Deco heeft namelijk van zich laten horen in het transferrumoer rond de international van het Nederlands elftal met het verlossende woord.

FC Barcelona wil Frenkie de Jong helemaal niet kwijt

De Portugese oud-middenvelder zegt namelijk tegen Movistar over De Jong en zijn ploegmaat Ronald Araújo: “Er zal niets gebeuren met hen op de transfermarkt. Ze hebben doorlopende contracten en alle grote clubs willen hun beste spelers houden. Ze zijn belangrijk voor ons in het heden en de toekomst van de club.”

Tirade na ‘leugens’

Frenkie werd de afgelopen tijd meermaals in verband gebracht met een vertrek uit Catalonië, maar sloeg keihard terug op een persconferentie: “De laatste tijd ben ik een beetje geïrriteerd, een beetje boos over wat de pers schrijft. Er komen veel dingen naar buiten die niet waar zijn. Ik kan het niet begrijpen. Ze zeggen dingen die niet waar zijn, die verzonnen zijn.”

“Als iemand van de pers vindt dat ik slecht speel, dat maakt niet uit, want iedereen mag zijn mening hebben”, vervolgde de oud-Ajacied. “Maar de leugens… Dat moet veranderen. Je kunt geen dingen schrijven die niet waar zijn. Ik vind het onbegrijpelijk dat je je niet schaamt om dat te schrijven.”

De Jong richtte zich vervolgens tot een individuele journalist: “Je praat veel over mijn contract, over mijn salaris. Het zijn een hoop nonsens en leugens. Je zegt dat ik ongeveer 40 miljoen euro per jaar verdien. Dat is heel ver verwijderd van de realiteit. Ze hebben een verhaal verzonnen. Het is niet waar…”

Is dit het einde van de geruchten?

  • Dat denk ik wel
  • Haha, echt niet
452+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie