‘Vandaag Inside zorgt wéér voor klapperende oren’

Foto: ‘Vandaag Inside zorgt wéér voor klapperende oren’

Gordon is nog altijd witheet op de mannen van Vandaag Inside. Die hadden stevige kritiek geuit op de terugkeer van de zanger, die een aantal valse noten kraakte. Dat fragment werd stevig onder de loep genomen, wat kwaad bloed zette bij Gordon. In De Perstribune op NPO Radio 1 ging de zanger nogmaals los over de Vandaag Inside-heren.

Gordon laakt ‘respectloze’ kritiek Vandaag Inside-heren

In Tijd voor MAX reageerde Gordon eerder al fel op het commentaar van onder andere de Vandaag Inside-heren Wilfred Genee en René van der Gijp. “Weet je wat ik dan tegenwoordig zo erg vind? Dat je ook zonder ook maar iets gehoord te hebben onderuit gehaald wordt, weet je wel, zoals wat van de week heel flauw gebeurde bij VI. Dat ze repetitiebeelden laten zien, terwijl je nog met je geluid en je oortjes bezig bent… Dan denk ik: mensen, hoe onwaarschijnlijk laag bij de grond is het. F*ck them!”

Vrijdagavond kwam Genee in de uitzending van Vandaag Inside daarop terug. “Lekker begin van Mell & Vintage Future. Dat is toch net iets anders dan Gordon als je zo zit te luisteren en ik heb net naar de repetitie zitten luisteren en dat klonk ook uitstekend.” René van der Gijp: “Het is leuk, hè, zo’n man die al dertig jaar iedereen in de maling neemt en dan gaat zeggen dat het zó laag bij de grond is wat wij doen! Haha!”

Gordon ontkent vals optreden

Zondag ging Gordon bij De Perstribune op Radio 1 echter nog een keer los over de heren van het praatprogramma. “Nou, na alle ophef over mijn releaseparty waarvan ze repetitiebeelden hadden uitgezonden…”, reageerde de zanger op de vraag of hij zenuwachtig was voor zijn optreden in Tijd voor MAX. “Ja, was dat echt zo? Want ik hoorde ook dat dat blijkbaar niet repetitiebeelden zouden zijn”, reageerde mediakenner Ron Vergouwen.

“Dat waren gewoon repetitiebeelden”, bevestigde Gordon. “Ze waren al de hele middag aanwezig. Maar dan denk ik: je hebt zoveel materiaal om te laten zien en dan wil je toch dat ene waar je dan… Ik heb het zelf niet gezien trouwens hoor.” Gordon is dan ook diep teleurgesteld in de mannen van Vandaag Inside. “De kritiek was dat het niet zuiver was, ja. Dan denk ik: jeetje, is dat dan echt waar je op uit bent? Moet ík me nog bewijzen dat ik goed kan zingen? Moet ik nog iets bewijzen na 37 jaar carrière? Dat ik het niet meer kan ofzo?”

Gordon hekelt respectloos gedraag Vandaag Inside

Waarom werden dan de beelden uitgelicht waarop de zanger zo vals zingt uitgelicht is de vraag die Gordon vervolgens krijgt voorgeschoteld. “Omdat dat is wat tegenwoordig mensen willen horen en zien. Ook op de social-media-kanalen waar ze weer clickbait op krijgen. Ja, die negativiteit. Het is een en al negativiteit…” Dat Van der Gijp de grap maakte dat je met dit gezang wordt weggestuurd als je voor de HEMA staat, kan Gordon dan wel weer om lachen. “Het is ook niet dat ik daarom boos ben. Ik ben niet eens boos, maar ik denk dan van: je wordt uitgenodigd, je mag de hele middag bij die presentatie zijn en dan ga je dat soort beelden uitzenden. Het is ondankbaar en het is respectloos. Dat vind ik het vooral.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Ben jij het eens met Gordon?

  • Ja, respectloos gedrag
  • Nee, dat mag Vandaag Inside gewoon doen
1295+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

10:47
10+
‘Voormalig PSV’er moet worden geruild met Harry Maguire’
10:30
103+
Sutalo over transfer naar Ajax: “Ik had moeite met de aanpassing”
10:07
42+
Ten Hag over transfer Slot: “Ik ben heel blij voor hem”
09:49
34+
‘Chelsea wil Lukaku ruilen voor nieuwe superspits’
09:17
264+
‘Ajax spreidt de kansen in zoektocht naar nieuwe trainer’
09:04
45+
PSV maakt fans warm voor kampioenswedstrijd
08:46
153+
‘Barça-speler wordt tegen Girona uitgefloten door fans van beide clubs’
08:23
64+
Messi vernedert tegenstander in één helft
07:00
69+
Onopvallende strijd om Champions League | Match of the Weekend
23:47
227+
Justin Kluivert is ‘ready’ voor Oranje
23:28
1212+
‘Sensationele ‘terugkeer’ Erik ten Hag’
23:25
138+
Girona heeft nog één droom na historische CL-plek
23:00
139+
Xavi haalt keihard uit naar eigen spelers
22:45
2188+
‘Ajax zet Louis van Gaal in’
22:30
65+
Selectie Real Madrid vroeg naar bed ondanks kampioenschap
22:13
3589+
‘Supertransfer Yankuba Minteh’
22:00
430+
Aké verbouwereerd: “Die man is niet normaal”
21:45
232+
Liverpool-legende waarschuwt Slot: “Hij moet het vertrouwen winnen”
21:40
2183+
‘Van Bommel naar Eredivisie’
21:33
1586+
Virgil van Dijk terug naar Eredivisie?
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie