‘Vandaag Inside-verandering op komst’

Foto: ‘Vandaag Inside-verandering op komst’

Bij Vandaag Inside schuiven met enige regelmaat ‘bargasten’ aan. Deze zitten niet aan tafel, maar op een barkruk achter de tafelgasten. Harry Mens, presentator van Business Class is van mening dat de talkshow de barkrukken moet inruilen voor fauteuils.

Vandaag Inside-meubilair vergt aanpassing

Raymond Mens, die ook weleens te gast is bij Vandaag Inside, was dat nu bij het praatprogramma van Harry Mens. “Bij Vandaag Inside zit je altijd op een krukje, maar dat is beneden jouw niveau. Dus we hebben gedacht: we zetten je in de fauteuil neer. Misschien dat dit ook bij Vandaag Inside tot wat upgrading kan leiden”, aldus de presentator, die vindt dat de barkruk moet vervangen worden door een luxe fauteuil.

Raymond Mens stelde daar wel aan te kunnen wennen. “Dit is een vooruitgang. Het bevalt goed. Ik zit bij Vandaag Inside inderdaad altijd aan de bar, maar misschien kunnen we voorstellen dat ze ook een fauteuil neerzetten.”

Beide heren dragen dezelfde achternaam, maar zondag werd duidelijk dat het tweetal absoluut geen familie van elkaar is. “Ik hoor al heel mijn leven ‘is Harry jouw vader?’ en dan zeg ik altijd ‘mijn vader heet Kees, een hele lieve man, dus nee Harry is niet mijn vader”, reageerde Raymond Mens op die vraag. “Nee, we hebben het uitgezocht, je bent geen familie”, aldus Harry Mens.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet Vandaag Inside de barkrukken voor fauteuils omruilen?

  • Ja, goed plan
  • Nee, lekker zo laten
9995+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie