‘Vandaag Inside-ontploffing aanstaande’

Foto: ‘Vandaag Inside-ontploffing aanstaande’

Merel Ek heeft bijval gekregen nadat ze een harde sneer van René van der Gijp ontving naar aanleiding van haar kritiek op Johan Derksen. De Vandaag Inside-bargast was afgelopen vrijdag alsnog kritisch op Derksen, nadat ze eerder in de week niet had ingegrepen op de uitspraken die De Snor had gedaan over politicus Habtamu de Hoop. Bij RTL Boulevard neemt men het op voor Ek.

Vandaag Inside onder hoogspanning

Ek gaf vrijdag aan dat ze zich verschrikkelijk heeft gevoeld over de uitspraken van Derksen en dat ze niet heeft ingegrepen. “Was dan lekker thuisgebleven en op de bank blijven liggen”, sneerde Van der Gijp haar vervolgens toe. Bij RTL Boulevard wekte dat verbazing bij presentator Frank Dane, die het opmerkelijk noemt dat er ruzie lijkt binnen het eigen team. “Was dat nou iets van een sneer van René? Van: joh, waarom ben je dan gekomen?”

Showbizzkenner Aran Bade noemt het een slappe bedoening van Van der Gijp. “Ik vond het ook een beetje slap van René. Merel voelt zich verantwoordelijk, want zij heeft het filmpje van Habtamu de Hoop meegenomen naar de studio. Zij heeft hem gevraagd naar die 18 miljoen euro die is vrijgemaakt voor de Friese taal en hij heeft daarop gereageerd. Zij is daar op die kruk toen niet ingegaan op wat Johan zei. René doet nu van: heb je daar de hele week mee gezeten?! Ja, dat zit haar natuurlijk dwars. Ik snap dat wel.”

Vandaag Inside-relletjes stapelen zich op

Lex Uiting vindt het opvallend dat er constant gedoe is rondom het programma. “Ik heb het allemaal bekeken en geanalyseerd. Die jongens zijn gewoon moe. De lente komt eraan en de zomerstop. Maar ze moeten nog heel lang door met het EK.” Bade noemt dat geen gekke suggestie. “Het klopt misschien wel, want ik sprak Wilfred Genee de dag na die uitspraak en hij zei: ‘Ik wil wel een keer weer thuis zijn. Het stapelt zich wel op’.”

Al vindt Bade ook dat Derksen zich wel meer mag beheersen. “Elke keer als Johan iets zegt hebben ze een week of twee weken nodig om daar weer op terug te komen. Ik vind ook met dit soort dingen: Johan kan zich ook anders opstellen.” De showbizzkenner vindt dat Vandaag Inside de relletjes zelf ook op blijft zoeken. “Nu moest Merel er weer iets over zeggen en dan blijf je bezig.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Is Vandaag Inside te vaak op de buis?

  • Ja, dat hoeft niet elke dag
  • Nee, leuk dat het elke dag op tv is
7198+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

22:30
12+
Ooit verguisde international plots belangrijk? “Ik vind hem beter dan ooit”
22:05
78+
Heel Europa zegt hetzelfde over Nederlander in Europese finale
21:44
10+
Lookman brengt Atalanta al snel twee keer in extase
21:22
146+
Spaan wordt keihard aangepakt door oude uitspraken over Bosz
21:02
142+
Heitinga na een seizoen alweer weg bij West Ham United
20:38
9+
Excelsior zet in Den Haag eerste stap richting lijfsbehoud
20:06
14+
Opstellingen Europa League-finale: uitblinkers Koopmeiners en Frimpong tegenover elkaar
19:38
264+
‘Om deze reden ontbrak Kroes bij de onderhandelingen met Farioli’
19:14
50+
Excelsior al snel op rozen in play-offs tegen ADO
18:42
288+
Pavlidis: ‘In het voetbal weet je het nooit’
18:28
622+
‘Slot stuurt recordbedrag naar Eredivisie’
18:12
14781+
‘Virgil van Dijk-transfer na megashock’
18:00
9199+
‘Brian Brobbey maakt bliksemtransfer’
17:39
360+
‘Kevin De Bruyne maakt laatste megatransfer’
17:10
464+
‘PSV genaaid met Xavi Simons’
17:00
4+
No deal, NO BONDSCOACH! | Groeten out Afrika #5
16:44
463+
‘Ajax heeft Farioli binnen’
16:40
90+
Wanneer is Vandaag Inside terug op televisie?
16:30
57+
130 à 140 miljoen voor Victor Osimhen
16:18
280+
‘Toulouse-exit voor Thijs Dallinga’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie