Vandaag Inside-gevaar door ‘dronkenlap’ Derksen

Foto: Vandaag Inside-gevaar door ‘dronkenlap’ Derksen

Wilfred Genee is een beetje klaar met de reacties van zijn collega Johan Derksen over grensoverschrijdend gedrag. De Snor vindt het allemaal sterk overdreven, maar Genee vindt dat Derksen inmiddels de plank begint mis te slaan. Het tweetal kreeg het dan ook met elkaar aan de stok na kritiek van TV-recensent Angela de Jong.

Grensoverschrijdende Derksen brengt programma Vandaag Inside in gevaar

De voorspelbare en achterhaalde opvattingen van Derksen over grensoverschrijdend gedrag lijken het programma Vandaag Inside te beschadigen. Het zorgt voor plaatsvervangende schaamte bij kijkers en ook TV-recensent De Jong is er helemaal klaar mee en noemt Derksen een ‘oude bok die hardnekkig weigert om zijn hoofd uit zijn harige reet te trekken’. “Ja, weet je wie dit is? Kijk, dit is Miss Middle-of-the-road”, reageert Derksen bij Vandaag Inside op de kritiek.

Dat zorgt voor verbazing bij Wilfred Genee. “Hè? Je zegt altijd dat die stukjes van d’r geweldig zijn!” Dat wil Derksen toch enigszins nuanceren. “Ze moet ook blijven en ik lees het met plezier, maar het is van die keukentafelpoëzie. Het is heel demagogisch en burgerlijk. Ze schrijft echt waar ze van hoopt dat al die huisvrouwen dat ook vinden. Ik denk ook dat dat nog zo is.”

Onenigheid tussen Genee en Derksen bij Vandaag Inside

Genee countert vervolgens de opmerking van Derksen. “Ik denk niet dat dat alleen voor huisvrouwen geldt. Ik kan haar ook wel enigszins volgen. Kun jij haar ook volgen, Rutger (Castricum, red.)?” Daarop stelt Castricum dat hij het gedrag het wangedrag in de WNL-top wel laakt in tegenstelling tot Derksen. René van der Gijp stelt dat omroepbaas Bert Huisjes ‘een vervelende manier van omgang met mensen’ heeft. “Vooral met vrouwen, heb ik de indruk”, voegt Genee er nog aan toe.

Derksen vindt de kritiek op Huisjes echter sterk overdreven. “Maar René, Angela las ik en ze noemt Bert Huisjes een seksistische bullebak, geloof ik. Dan denk ik: het wordt meteen weer in het seksueel grensoverschrijdende getrokken, maar daar is toch geen sprake van?” Genee is echter van mening dat Derksen niet meegaat in de veranderingen in de huidige maatschappij. “Je kan toch niet de tijd van nu vergelijken met jouw tijd? Dingen veranderen toch?”

Daar kijkt Derksen weer anders tegenaan. “Je hebt nu als een blok op je rug te maken met die hele wokegemeenschap.” Genee kan zich daar niet in vinden. “Dit heeft niets te maken met woke, maar met normaal gedrag. (…) Op een gegeven moment word je ook een beetje die oude oom op het feest waarvan iedereen zegt: hij heeft iets te veel gedronken. Dat is natuurlijk wel het risico dat je nu loopt.” Derksen trekt zich er echter niets van aan. “Het interesseert me geen reet. Dit is mijn mening.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet Derksen zijn gedrag aanpassen?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
3241+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

19:00
0+
Dé titelkraker in België want Union is kansloos | Match of the Weekend
18:48
74+
Pusic reageert op ‘terugkeer bij Feyenoord als hoofdtrainer’
18:33
110+
‘Ajax-ramp: Brobbey moet verkocht worden’
18:18
64+
Sneijder tipt Feyenoord coach: “Zou qua mentaliteit passen”
18:00
222+
‘Brighton deelt enorme dreun uit aan Ajax’
17:45
33+
Vink niet overtuigd over één naam in Oranje-selectie: ‘Hype voorbarig’
17:32
23+
“Als je soms Joey Veerman ziet lopen en praten…”
17:29
9+
Volop Oranje-goals in Bundesliga, bizarre penalty Simons
17:15
2237+
‘Eerste Heerenveen-aankoop onder Van Persie is PSV-speler’
17:00
10+
‘Koeman maakt grote fout’ | SN Voetbalquiz #4
16:21
130+
Vandaag Inside: ‘Ajax blundert met snotaap’
16:14
149+
‘Verrassing in EK-opstelling Oranje’
15:49
595+
‘Niet één, maar twee PSV-monstertransfers’
15:15
255+
‘Opmerkelijke Ajax-bliksemterugkeer’
14:51
107+
Vermoedelijke opstelling PSV: met Ibiza-kater tegen RKC
14:35
58+
Trauner: “Dat is nog steeds een doel van me”
14:19
1022+
‘Gelijk pijnlijk nieuws voor Slot vanuit Liverpool’
14:04
110+
Etienne Vaessen gaat met andere achternaam op shirt keepen
13:50
991+
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Jahanbakhsh basis
13:35
332+
Kroes bevestigt ‘nee’ van gedroomde Ajax-trainer
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie