Vandaag Inside-gevaar door ‘dronkenlap’ Derksen

Foto: Vandaag Inside-gevaar door ‘dronkenlap’ Derksen

Wilfred Genee is een beetje klaar met de reacties van zijn collega Johan Derksen over grensoverschrijdend gedrag. De Snor vindt het allemaal sterk overdreven, maar Genee vindt dat Derksen inmiddels de plank begint mis te slaan. Het tweetal kreeg het dan ook met elkaar aan de stok na kritiek van TV-recensent Angela de Jong.

Grensoverschrijdende Derksen brengt programma Vandaag Inside in gevaar

De voorspelbare en achterhaalde opvattingen van Derksen over grensoverschrijdend gedrag lijken het programma Vandaag Inside te beschadigen. Het zorgt voor plaatsvervangende schaamte bij kijkers en ook TV-recensent De Jong is er helemaal klaar mee en noemt Derksen een ‘oude bok die hardnekkig weigert om zijn hoofd uit zijn harige reet te trekken’. “Ja, weet je wie dit is? Kijk, dit is Miss Middle-of-the-road”, reageert Derksen bij Vandaag Inside op de kritiek.

Dat zorgt voor verbazing bij Wilfred Genee. “Hè? Je zegt altijd dat die stukjes van d’r geweldig zijn!” Dat wil Derksen toch enigszins nuanceren. “Ze moet ook blijven en ik lees het met plezier, maar het is van die keukentafelpoëzie. Het is heel demagogisch en burgerlijk. Ze schrijft echt waar ze van hoopt dat al die huisvrouwen dat ook vinden. Ik denk ook dat dat nog zo is.”

Onenigheid tussen Genee en Derksen bij Vandaag Inside

Genee countert vervolgens de opmerking van Derksen. “Ik denk niet dat dat alleen voor huisvrouwen geldt. Ik kan haar ook wel enigszins volgen. Kun jij haar ook volgen, Rutger (Castricum, red.)?” Daarop stelt Castricum dat hij het gedrag het wangedrag in de WNL-top wel laakt in tegenstelling tot Derksen. René van der Gijp stelt dat omroepbaas Bert Huisjes ‘een vervelende manier van omgang met mensen’ heeft. “Vooral met vrouwen, heb ik de indruk”, voegt Genee er nog aan toe.

Derksen vindt de kritiek op Huisjes echter sterk overdreven. “Maar René, Angela las ik en ze noemt Bert Huisjes een seksistische bullebak, geloof ik. Dan denk ik: het wordt meteen weer in het seksueel grensoverschrijdende getrokken, maar daar is toch geen sprake van?” Genee is echter van mening dat Derksen niet meegaat in de veranderingen in de huidige maatschappij. “Je kan toch niet de tijd van nu vergelijken met jouw tijd? Dingen veranderen toch?”

Daar kijkt Derksen weer anders tegenaan. “Je hebt nu als een blok op je rug te maken met die hele wokegemeenschap.” Genee kan zich daar niet in vinden. “Dit heeft niets te maken met woke, maar met normaal gedrag. (…) Op een gegeven moment word je ook een beetje die oude oom op het feest waarvan iedereen zegt: hij heeft iets te veel gedronken. Dat is natuurlijk wel het risico dat je nu loopt.” Derksen trekt zich er echter niets van aan. “Het interesseert me geen reet. Dit is mijn mening.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet Derksen zijn gedrag aanpassen?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
3241+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie