‘Vandaag Inside-breuk aanstaande’

Foto: ‘Vandaag Inside-breuk aanstaande’

Zit hij er wel, of zit hij er niet? Dat zal vanavond de grote vraag zijn bij het programma Vandaag Inside of vaste tafelgast Özcan Akyol durft aan te schuiven. Akyol schoof vorige week niet aan en leek erop te hinten dat hij ook deze maandag weer overslaat.

Vandaag Inside-tafelgast Özcan Akyol in opspraak

De presentator raakte in opspraak vanwege een vermeend brulfilmpje over Matthijs van Nieuwkerk. Het leverde Akyol een storm van kritiek op, die besloot om vorige week zijn wekelijkse optreden bij Vandaag Inside af te zeggen. Vrijdag leek presentator Wilfred Genee er niet veel vertrouwen in te hebben dat Akyol maandag weer aan tafel zit. “Maandag zijn we er weer met een nieuwe aflevering. Eus of niet? Nee, hè?”

René van der Gijp denkt dat Akyol mogelijk wel komt, al houdt Genee zo zijn twijfels, die volgens Johan Derksen ook geen contact heeft gelegd met de presentator. “Nee, je hebt hem helemaal niet gebeld.” Daarop reageerde Genee vervolgens bevestigend. “Nee, ik heb nog niet gebeld, nee.” Derksen plaatste vervolgens nog een sneertje richting Hélène Hendriks. “Heb jij hem niet gebeld? Hahahaha”, waarmee De Snor verwees naar het programma De Oranjezondag van Hendriks.

Komt Akyol niet opdagen bij Vandaag Inside?

Het is onduidelijk hoe Akyol er zelf in staan, die ondertussen niets van zich laat horen. Tegenover Shownieuws en RTL Boulevard wilde de presentator niet op de situatie ingaan. Toch reageerde de presentator opvallend genoeg wel op een Instagram-post waarin gevraagd werd of hij maandag weer aanschuift bij Vandaag Inside. “Of heb je geen ballen?”, was de vraag die gesteld werd, waarop Akyol kort reageerde: “Nee. Heb geen ballen.” Een bericht dat inmiddels al weer verwijderd is. Verschijnt Akyol maandag opnieuw niet aan tafel, dan lijkt het erop dat er een definitieve breuk is tussen de presentator en de mannen van Vandaag Inside.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Denk jij dat Akyol nog aanschuift?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
5742+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie