Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Van Gelder pissig in Oranjezomer: ‘Je hebt mensen opgelicht!’

Foto: Van Gelder pissig in Oranjezomer: ‘Je hebt mensen opgelicht!’

Jack van Gelder greep vrijdagavond in De Oranjezomer zijn moment om in de camera de topmensen van de Bunq bank streng toe te spreken. Veel klanten van die bank zijn veel geld kwijtgeraakt door phishing, als gevolg van een zwakke beveiliging bij de bank.

De vijftigjarige Geraldine was te gast in De Oranjezomer om haar droevige verhaal te doen. Alberto Stegeman schrok van het verhaal: “Criminelen zoeken natuurlijk de zwakste schakel en dat is de Bunq-bank. Daar kun je als enige bank in Nederland zo’n beetje in heel korte tijd als crimineel heel veel geld krijgen. Meestal is het zo, bij een gewone bank zeg maar, dat je een limiet hebt van 2.000 euro ofzo.”

Het limiet kan je wel ophogen, vertelt Stegeman. “Maar dan moet je wel vier uur wachten. En bij de Bunq-bank is het zo dat je een limiet tot een miljoen kunt krijgen en ook geen wachttijd hebt. Je kunt meteen een miljoen laten overmaken. Voor criminelen zijn rekeninghouders van de Bunq-bank goud.”

Geraldine verloor een ton. “Al mijn geld van een erfenis en spaargeld van mijn hele leven – ik ben niet stinkend rijk, dit is alles waar ik voor gewerkt heb – heb ik op één rekening gezet, omdat ik een goede rente kreeg, een leuke en sympathieke bank.” Hélène Hendriks is ook klant bij de Bunq bank. Rutger Castricum besluit: “Bunq is een bank die winst heeft gemaakt het afgelopen jaar. Dat is toch vanaf nu het laatste jaar zeg maar? Nu haalt toch iedereen meteen… Nu is de eigenaar zelfs toegesproken door Jack van Gelder! Nou haalt iedereen z’n geld daar natuurlijk weg.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Kijk jij naar De Oranjezomer?

  • Ja
  • Nee
1692+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie