Van Eijden: “Geen schande om van Feyenoord te verliezen”

Soccernews

NEC-speler Rens van Eijden heeft een verklaring waarom zondagmiddag in De Goffert verloren werd van Feyenoord (0-2). Volgens de verdediger heeft het gelegen aan de tactiek van beide partijen. “Ik denk dat Feyenoord beter was”, begon Van Eijden in gesprek met [i]Omroep Gelderland[/i].

“We probeerden compact te spelen, maar zij zorgden dat ze een mannetje meer op het middenveld hadden. Na hun snelle 0-1 zakten zij wat meer in. Wij konden niet echt de voetballende oplossing creëren. Na rust kwamen zij meteen op een 0-2 voorsprong en werd het nog moeilijker. Feyenoord heeft verdiend gewonnen.”

De mandekker vervolgde: “Geen schande om van PSV (3-2 bekernederlaag, red.) en Feyenoord te verliezen. Tegen PSV zaten we er wel wat lekkerder bij, maar nu kwamen we ook niet lekker in de duels. Dan lijkt het misschien alsof we niet wilden, maar dat was zeker niet het geval. Die twee snelle doelpunten nekken ons hier ook gewoon”, aldus Van Eijden.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie