Van der Gijp doet boekje open over Lilian Marijnissen

Foto: Van der Gijp doet boekje open over Lilian Marijnissen

René van der Gijp heeft zich woensdagavond in de uitzending van Vandaag Inside mateloos geërgerd aan Lilian Marijnissen en Sam Hagens. Het tweetal toonde zich kritisch richting Johan Derksen vanwege zijn uitlatingen over politicus Habtamu de Hoop. Dat schoot bij Van der Gijp in het verkeerde keelgat.

Van der Gijp hekelt belerende Marijnissen in Vandaag Inside

Woensdagavond hield Van der Gijp zich nog stil over het tweetal, maar donderdagavond bij Vandaag Inside ging de voetbalanalist nog even los over het duo. “Ik ben allergisch voor belerend toegesproken worden. Zodra iemand dat doet, zeg ik: even anders nu. Vooral Sam en Lilian… Daardoor had ik er altijd zo’n hekel aan als ze voor de microfoon stond in de Tweede Kamer, omdat ze zo sprak. Dat toontje stond me totaal niet aan.”

Marijnissen vertelde woensdagavond ‘werkelijk waar’ niet te begrijpen waarom Derksen zo sprak over De Hoop. Hagens, parlementair verslaggever, vroeg aan Derksen waarom hij ‘er gewoon niet een keer op terug kan komen’, wat voor irritatie zorgde bij De Snor. Derksen verweet Hagens een ‘vaderlijke’ toon en ook Van der Gijp vond het commentaar storend. Toch voelde Van der Gijp er niks voor om daar woensdag wat van te zeggen. “Nee, daar had ik geen behoefte aan.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Is Lilian Marijnissen een leuke Vandaag Inside-gast?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, niet meer laten aanschuiven.
22864+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie