Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Valentijn Driessen gaat helemaal los over Farioli

Foto: Valentijn Driessen gaat helemaal los over Farioli

Valentijn Driessen vindt het van de zotte dat Ajax zijn oren laat hangen naar de nieuwe hoofdcoach Francesco Farioli. In de podcast Kick-Off haalt de ‘beroepszuurpruim’ keihard uit naar de Amsterdammers en hun titulair technisch directeur Alex Kroes.

‘Totale overval bij Ajax’

Driessen begint zijn klaagzang: “Er loopt helemaal niemand meer van Ajax rond. Het Ajax-dna is volledig weg. Kroes wilde van Ajax weer Ajax maken. De club zou zelf alles in de hand houden. Er zou geen invasie komen, de trainer zou het niet allemaal bepalen. Er is helemaal niks van terecht gekomen. Er is een enorme Italiaanse invasie in Amsterdam bezig en al het eigen dna is weg bij het eerste elftal. Dat is toch bezwaarlijk?”

Mike Verweij gaat hier niet in mee: “Dat is niet helemaal zo. Want er komt een Spanjaard, een Turk, een Engelsman. Dat zijn geen Ajacieden, maar de individuele trainers als Ronald de Boer en John Bosman sluiten wel steeds meer aan.”

Driessen wil echter van geen wijken weten: “Deze mensen hebben helemaal niets gewonnen. Nul komma nul. Geen Ajax-dna en dan komt Jelle ten Rouwelaar er nog bij. Farioli neemt vier man mee. Er wordt gewoon anderhalf miljoen betaald voor een rookie van 35 die nog helemaal niks heeft gepresteerd of gewonnen. En dat dus zonder het dna van de club. Dan denk ik: waar is John Heitinga, waar is Wim Jonk, waar is Dennis Bergkamp? Haal desnoods Lasse Schone op bij NEC.”

‘Francesco Farioli heeft Johan Cruijff nooit gezien’

Hij heeft de presentatievideo van Farioli gezien: “Deze mensen weten helemaal niks van Ajax. Farioli heeft het over Johan Cruijff, maar de man is 35, die heeft Johan Cruijff nooit zien voetballen of als trainer gezien. Ja, toen was hij vier jaar ofzo. En Louis van Gaal zou een groot voorbeeld moeten zijn voor hem. Hij kent Van Gaal echt niet. Waarom hebben deze mensen ‘ja’ gezegd tegen deze totale overval? Marijn Beuker, helemaal niks met Ajax.”

Ben jij het met hem eens?

  • Ik wel
  • Ik niet
917+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie