Update: Rommedahl tekent bij Ajax

Soccernews

[img align=left]uploads/rommedahl, dennis[/img]Gisteren trok Ajax in Urzaíz een nieuwe pinch-hitter aan. Vandaag wist Ajax Dennis Rommedahl te strikken. De Deen komt over van Charlton Athletic.

Het is nog erg onduidelijk voor hoeveel jaar de Deen gaat tekenen en de prijs van de international is ook nog niet bekend. Wel is bekend dat de oud-PSV’er vanavond rond 19:00 zal worden gepresenteerd in het trainskamp van Ajax, in het plaatsje Lutte.

Vanmiddag heeft de Deen de medische keuring al doorstaan. Rommedahl zal worden gehaald als stand-in voor Kennedy Bakircioglü.

Dennis Rommedahl speelde de afgelopen drie seizoenen in Engeland, bij Charlton. Hij wist in 75 wedstrijden in totaal vier maal het doel te vinden. Voorheen speelde Rommedahl voor Lyngby FC, PSV, RKC Waalwijk, nogmaals PSV en maakte toen de overstap naar Charlton Athletic.

Eerder wist Ajax de volgende spelers te strikken: Bakircioglü (FC Twente), Delorge (ADO), Urzaíz(Bilbao), Rommedahl (Charlton) en Heijblok (HFC Haarlem).

[b]Update:[/b]
Dennis Rommedahl is voor één miljoen euro van Charlton Atheltic naar Ajax vertrokken. Dat maakte de officiële website van de club zojuist bekend.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie