‘United ontslaat Ten Hag, vervanger al bekend’

Foto: ‘United ontslaat Ten Hag, vervanger al bekend’

Het gaat dit seizoen niet al te best met Manchester United en de positie van oefenmeester Erik ten Hag is wankel te noemen. Het Spaanse El Mundo Deportivo gaat echter wel héél ver door te stellen dat de kogel al door de kerk is. Volgens het medium wordt de voormalige Ajax-manager ontslagen en hebben The Red Devils ook al een kandidaat voor zijn opvolging.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Manchester United wil Carlo Ancelotti’

Volgens El Mundo Deportivo zijn de hoge heren op Old Trafford dus van plan om Ten Hag binnenkort aan de kant te schuiven, ook al zal daar vermoedelijk een pittige afkoopsom mee gemoeid zijn. De Tukker ligt immers nog tot medio 2025 vast in Manchester, waardoor hij volgens de Engelse media recht heeft op een ‘oprotpremie’ van liefst zeventien miljoen euro bij een eventueel congé.

Het bovengenoemde medium sorteert echter niet voor op een onmiddellijke breuk, maar op een scheiding van de wegen aan het einde van het lopende Premier League-seizoen. The Red Devils zouden namelijk al een vervanger geïdentificeerd hebben: Carlo Ancelotti, nu nog de grote man in het Estadio Santiago Bernabéu bij Real Madrid. In de Spaanse hoofdstad beschikt de Italiaanse oudgediende echter over een aflopend contract, waardoor hij over een paar maanden kan gaan en staan waar hij zelf wil.

Strijdbaar

Al sinds jaar en dag wordt hij in verband gebracht met het bondscoachschap bij Brazilië, maar klaarblijkelijk is United dus óók een optie. Maar dat moet dan eerst wel afscheid nemen van Ten Hag, die onlangs aangaf ‘strijdbaar’ te zijn: “Het is logisch dat jullie dat in twijfel trekken als de resultaten er niet zijn. Maar ik ben geen opgever. Ik heb er vertrouwen in dat ik het kan, al bevinden we ons op dit moment in ongelooflijk moeilijke fase. Ik neem verantwoordelijkheid en zie het als een uitdaging. Ik moet dicht bij mijn spelers blijven en we moeten samen vechten.”

Zie jij dit gebeuren?

  • Ik wel
  • Ik niet
9998+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie