Uitslag poll: Wordt PSV kampioen van de Eredivisie?

Soccernews

[img align=left]uploads/logosoccernewsfrontpage.jpg[/img]De bezoekers van Soccernews.nl hebben massaal gestemd op de poll: Wordt PSV kampioen van de Eredivisie? Velen zijn van mening dat dit niet gaat gebeuren. De Eindhovenaren worden, volgens 36% van de stemmers, nog gepasseerd door Ajax. De Amsterdammers moeten dan, met nog acht speelrondes te gaan, een achterstand van zeven punten goedmaken op de rivalen uit Brabant.

Er is maar weinig vertrouwen in een landstitel voor Louis van Gaal en zijn mannen. Slechts 9% denkt dat AZ nog een opmars gaat maken en de kampioensschaal naar Alkmaar brengt. De achterstand voor AZ bedraagt acht punten, één meer dan Ajax.

Respectievelijk 28% en 27% van de stemmers denken dan PSV op hun gemakje kampioen wordt en dat ze met moeite de koppositie zullen behouden. Een totaal van 55% die er dus vanuit gaan dat de ploeg uit de Lichtstad de voorsprong niet meer uit handen zal geven.

FC Twente zou misschien ook nog een gooi kunnen doen naar het kampioenschap. [i]De Tukkers[/i] volgen kort achter AZ met negen punten minder dan koploper PSV. Naar mate er meer speelrondes verstrijken zal steeds duidelijker worden wat ons te wachten staat aan het einde van dit speeljaar.

[b]Wordt PSV kampioen van de Eredivisie?[/b]
– [i]Ja, dit geven ze niet meer weg![/i] (28%)

– [i]Ja, maar met moeite![/i] (27%)

– [i]Nee, Ajax gooit roet in het eten![/i] (36%)

– [i]Nee, AZ pakt de landstitel![/i] (9%)

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie