‘Twente-man is dé oplossing voor Ajax’

Foto: ‘Twente-man is dé oplossing voor Ajax’

Ajax zou flink gebaat zijn bij de ervaring van Jan Streuer. Dat zeggen Hans Kraaij junior en Sjoerd Mossou zondagmorgen over de technisch adviseur van FC Twente. Streuer wilde zich niet te veel uit laten over de situatie in Amsterdam, maar zei vervolgens wel dat iedereen kon bellen.

Jan Streuer (FC Twente) wordt bij ESPN neergezet als de ideale persoon om rust bij Ajax te brengen

Op bestuurlijk vlak is het bij Ajax momenteel weer flink chaotisch. Algemeen directeur Alex Kroes is momenteel geschorst, waarbij de rvc aanstuurt op een definitieve breuk. Daarnaast was er ook nog het KPMG-onderzoek naar belangenverstrengeling van Sven Mislintat. “Ik zit bij Twente en ik wil me niet zo bemoeien met wat Ajax moet doen. Zij moeten uitvinden wat ze willen”, aldus de voormalig technisch directeur van Twente bij ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie. Kraaij jr. dacht dat Streuer iets anders ging zeggen. “Ik dacht dat jij ging zeggen: ik zit bij Twente en ik ben beschikbaar. Zo begon je eigenlijk aan de zin.”

Ervaren bestuurder

Dat was niet de intentie van Streuer, die vervolgens als ideale man wordt neergezet voor een functie in de Johan Cruijff ArenA. “Het zou een boel oplossen denk ik. Het zou wel helpen als er iemand komt die enorm ervaren is, met niemand iets te maken heeft en gewoon normale beslissingen kan nemen”, stipt Mossou uit. De journalist van het Algemeen Dagblad stelt dat het ‘in ieder geval niet slechter zou worden’. “Dat kan bijna niet.”

“Het moet beter daar natuurlijk, ze willen beter. Ik zit nu bij FC Twente, dus hoe het verder gaat weet je nooit in het voetbal. Ik nodig niemand uit om te bellen. Maar ik neem iedereen op, welke club het ook is”, reageerde Streuer.

Streuer dé ideale man voor Ajax?

  • 100%!
  • Nee hoor
544+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie