‘Tv-ontploffing’ rond Hélène Hendriks

Foto: ‘Tv-ontploffing’ rond Hélène Hendriks

Hélène Hendriks was natuurlijk al vaak op de televisie te zien, als sidekick bij Vandaag Inside of zelfs als ‘anchor’ bij De Oranjezomer. Binnenkort krijgen we echter te maken met een heuse ‘Hélène-ontploffing’, zo wordt nu duidelijk.

Hélène Hendriks ‘neemt tv-wereld over’

De plannen van Hendriks voor de aankomende maanden zijn namelijk bekend. Binnenkort gaat haar nieuwe talkshow De Oranjezondag van start, met Rutger Castricum als vaste gast. Op zondag 10 maart is het zover, dan wordt de eerste aflevering van het ‘nieuwe’ format uitgezonden en in totaal zitten er elf afleveringen van De Oranjezondag in de pijplijn.

Wie denkt dat Hendriks daarna van de televisie verdwijnt, heeft het goed mis. Ook na de laatste uitzending van de bovengenoemde talkshow blijft de presentatrice namelijk een bezige bij: het is namelijk aan haar om het stokje over te nemen van Wilfred Genee bij Vandaag Inside. Genee en zijn vaste gasten René van der Gijp en Johan Derksen nemen namelijk eventjes pauze en Hendriks moet in die periode de honneurs waarnemen.

Olympische Spelen

En in de zomer? Dan wordt er natuurlijk een Europees kampioenschap gespeeld en zal Hélène Hendriks óók al op de buis te zien zijn. Vervolgens is het tijd voor de Olympische Spelen en wat dat betreft zijn de plannen van de presentatrice nog níét bekend. Het zou zo kunnen zijn dat ze haar boeltje pakt om met een ‘reizend tv-circus’ naar Parijs af te reizen. Eigenlijk was het namelijk de bedoeling dat Matthijs van Nieuwkerk een show rond ‘Parijs 2024’ zou presenteren, maar het voormalige De Wereld Draait Door-gezicht kwam onlangs natuurlijk weer in opspraak. Zou Hendriks hem misschien gaan vervangen?

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Wat vind jij?

  • Dit is een beetje té veel Hélène…
  • Supertof!
5377+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie