Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘TV-explosie rond Hélène Hendriks’

Foto: ‘TV-explosie rond Hélène Hendriks’

Het kan momenteel maar niet op voor Hélène Hendriks. De presentatrice is nu te zien met haar programma De Oranjezomer, dat direct weer goede kijkcijfers noteert en daarnaast werd bekend dat Hendriks na de zomer ook weer terug keert met haar zondagse talkshow De Oranjezondag. En ook dat gaat Hendriks volgens kijkcijferexpert Tina Nijkamp geen windeieren leggen.

Kijkcijferkanon Hendriks blijft scoren

Aan De Telegraaf vertelt Hendriks dat haar zondagse talkshow na de zomer weer terugkeert en in ieder geval ‘sowieso doorgaat tot november’. Nijkamp vertelt in haar podcast Tina’s TV Update dat ook wel te begrijpen. “Het scoort gewoon goed. De Oranjezomer natuurlijk, maar ook De Oranjezondag heeft toch al die weken, ondanks dat decor, goed gescoord.”

Volgens Nijkamp scoort Hendriks ook goed in de jongerendoelgroep. “Het was dus logisch dat zij door mag gaan. Het is voor SBS 6 ook een goede manier om Hélène Hendriks door het seizoen heen zichtbaar te houden, want zoals we weten gaat ze dit najaar natuurlijk veel sport doen bij Ziggo.” Het is daarnaast niet ondenkbaar dat Hendriks ook tijdens het EK en de Olympische Spelen van de partij is op de televisie, al is vooralsnog niet duidelijk of ze dan gaat presenteren of juist als gast gaat aanschuiven in programma’s.

SBS doet goede zet met Hendriks

Bij Ziggo zal Hendriks het al druk genoeg krijgen verwacht Nijkamp. “Dan is zo’n wekelijkse talkshow op SBS 6 wel een manier om Hélène ook SBS-gezicht te laten blijven. Dat is naast het feit dat het gewoon goede kijkcijfers heeft en dat zo’n talkshow niet zo heel duur is om te maken. Voor SBS een heel goede zet.” Nijkamp ziet daarnaast nog een bijkomend voordeel voor Hendriks, die weer achter Miljoenenjacht geposteerd zal worden. “Dat betekent dat ze vanaf september de instroom zal hebben van het goed bekeken Miljoenenjacht van Linda de Mol en daarna is het even afwachten.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Kijk jij graag naar de Oranjezomer of Oranjezondag?

  • Ja, beiden
  • Nee, alleen naar de Oranjezomer
  • Nee, alleen naar de Oranjezondag
  • Nee, naar beiden niet
4848+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie