Tuchel naar spelersgroep: “Jullie zijn niet zo goed als ik dacht”

Foto: Tuchel naar spelersgroep: “Jullie zijn niet zo goed als ik dacht”

Thomas Tuchel heeft volgens het Duitse Sky Sport geen goede beurt gemaakt bij zijn spelersgroep. De oefenmeester zou zich in de kleedkamer tijdens het duel met Bayer Leverkusen hebben misdragen.

Opvallende uitspraken Tuchel in kleedkamer Bayern München

De Duitse topclub presteert niet zoals verwacht. Zaterdagavond ging het met 3-0 onderuit op bezoek bij Bayer Leverkusen, waardoor de concurrent intussen een voorsprong van 5 punten heeft op Bayern München en een goede kans maakt om het landskampioenschap binnen te halen. Het zorgde bij Tuchel voor veel stress.

De hoofdtrainer moet met zijn team kampioen worden en staat dan ook flink onder druk. In de kleedkamer had hij naar verluidt zijn emoties daarom niet goed onder controle en haalde hij snoeihard uit naar zijn spelersgroep. Hij zou daar hebben gezegd: “Jullie zijn niet zo goed als ik dacht, dus dan moet ik mij maar aanpassen aan jullie niveau.”

Weinig perspectief voor De Ligt in Duitsland

Zijn spelers zouden zeer verrast zijn door de uitspraak en konden zich tegen SS Lazio niet revancheren. In de achtste finale van de Champions League ging Bayern München met 1-0 onderuit in Italië, waardoor het begin maart hard moet werken om de kwartfinale van het toernooi te bereiken. Of dat nog met Tuchel zal zijn, moeten we afwachten.

Volgens diverse media overweegt het clubbestuur namelijk om afscheid van de trainer te nemen. Het zou goed nieuws kunnen betekenen voor Matthijs de Ligt, die onder Tuchel op de reservebank is komen te zitten. Tegen Lazio kwam de Nederlander als invaller binnen de lijnen, nadat verdediger Dayot Upamecano een rode kaart had ontvangen.

Is Tuchel nog de juiste man bij Bayern München?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
428+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie