‘Transferwending voor Frenkie de Jong’

Foto: ‘Transferwending voor Frenkie de Jong’

Frenkie de Jong vertrekt komende zomer mogelijk toch niet bij Barcelona. Waar de speculaties de laatste tijd flink opgang kwamen over een mogelijke transfer, daar lijken de zaken nu toch anders te liggen. De Jong zou zijn contract toch willen verlengen bij de Catalanen, waardoor een langer verblijf in de maak lijkt.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Frenkie de Jong in onderhandeling over nieuw contract bij Barcelona

SPORT meldt dat de agent van De Jong, Ali Dursun, en voetbaldirecteur Deco anderhalf uur lang een gesprek hebben gehad over de toekomst van de Oranje international. Barcelona zou volgens het Spaanse medium hebben gemeld dat De Jong wordt gezien als een sleutelfiguur binnen de selectie. Dursun zou daarnaast hebben aangegeven dat De Jong graag wil blijven bij Barcelona.

De Catalanen willen echter niet dat De Jong zijn contract uitdient en dan gratis vertrekt, maar voorlopig vormt het salaris van de middenvelder een obstakel. De Spaanse grootmacht wil het contract van de Nederlander verlengen, maar wil dat doen tegen een lager aanbod. SPORT verwacht desondank dat De Jong toch een krabbel gaat zetten, al zullen het wel zware onderhandelingen worden. Een transfer wordt nog niet helemaal uitgesloten, maar een langer verblijft lijkt volgens het medium een reëlere optie.

Frenkie de Jong is financiële reddingsboei voor Barcelona

Wel hangt veel af van andere spelers, want Barcelona heeft transferinkomsten nodig gezien de penibele financiële situatie. Weet Barcelona geen andere spelers te verkopen voor goede bedragen, dan moet het De Jong mogelijk alsnog verkopen. De Nederlander staat er goed op en geniet vooral interesse van een aantal Engelse grootmachten zoals Chelsea en Manchester United.

Verwacht jij dat Frenkie de Jong blijft bij Barcelona?

  • Ja
  • Nee
2135+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie