‘Transfer Dumfries in stroomversnelling’

Foto: ‘Transfer Dumfries in stroomversnelling’

De kans is levensgroot dat Denzel Dumfries volgend seizoen niet meer in de Italiaanse Serie A speelt. Internazionale lijkt aan te sturen op een zomerse breuk door Tajon Buchanan als diens opvolger aan te trekken.

Inter haalt opvolger op bij Club Brugge

Volgens Het Laatste Nieuws hebben Inter en Club Brugge een mondeling akkoord bereikt omtrent Buchanan ter waarde van circa vijftien miljoen euro. Ook de rechtsback zou al overeenstemming hebben bereikt met de Italiaanse topclub. De komende tijd moeten alleen de laatste formaliteiten nog worden afgerond.

Inter ziet de international van Canada als nieuwe rechtsback. De Belgische krant weet: “Op die positie is het de bedoeling dat Nederlands international Denzel Dumfries voor een groot bedrag richting de Premier League vertrekt. Onder meer Chelsea en Man United tonen wat dat betreft concrete belangstelling. Inter is genoodzaakt te cashen en richt zich op inkomend vlak op jonge, talentvolle spelers met het oog op een doorverkoop.”

Dumfries is al meerdere transferwindows gelinkt aan een overstap naar Engeland. De kans is groot dat de voormalig speler van Sparta Rotterdam, sc Heerenveen en PSV deze zomer daadwerkelijk naar de Premier League transfereert. Hij staat er goed op bij verschillende clubs, waaronder dus Chelsea en Manchester United.

Ook Lang op weg naar Club-uitgang

Overigens is Buchanan niet de enige speler die de Belgische topclub zal gaan verlaten. Het medium merkt op dat ook Noa Lang normaliter vertrekt naar één van de vijf topcompetities van Europa.

Wint Inter van Lazio?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Past Dumfries in de Premier League?

  • Ja
  • Nee
3726+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie