Trainer Van Persie apetrots ondanks nederlaag: “Reclame voor Feyenoord gemaakt”

Foto: Trainer Van Persie apetrots ondanks nederlaag: “Reclame voor Feyenoord gemaakt”

Ondanks de uitschakeling in de Youth League is Robin van Persie erg trots op zijn ploeg. De trainer van de Onder 19 van Feyenoord zag dat de Rotterdammers zich tegen Bayern Mรผnchen knap terugvochten in de wedstrijd.

Feyenoord kwam in Youth League sterk terug na 3-0 achterstand

“We kwamen terecht achter, creรซerden te weinig en waren in duels niet scherp genoeg”, analyseerde Van Persie bij de officiรซle kanalen van Feyenoord. Zijn team ging met een ruime 3-0 achterstand de rust in. “Maar dan is de wedstrijd nog niet klaar. Als je ziet hoe we de tweede helft begonnenโ€ฆ”

Feyenoord vond na de pauze al snel twee keer het doel, waardoor de spanning weer helemaal terug was. “Van de eerste minuut tot de allerlaatste seconde van de tweede helft hebben we reclame voor Feyenoord gemaakt. Met heel goed spel en veel kansen. Het zat alleen totaal niet mee, want anders was die derde ook gevallen.”

“Als je zo kan terugkomen, dan betekent dat dat je veerkracht hebt en fysiek รฉn mentaal ongelofelijk sterk bent”, was de oud-aanvaller vol lof over zijn pupillen. “Deze jongens zijn echt diep gegaan. Ze hielden geloof, hielden druk op Bayern en creรซerden ook nog kansen. Dit was een ongelofelijk mooie ervaring in hun reis naar het leven als profvoetballer.”

Toekomst

Van Persie denkt dat zijn spelers in de toekomst goed terechtkomen. “Ongeacht wat de uitslag hier vandaag was. De reis gaat morgen namelijk weer verder. Morgen gaan ze de volgende stap zetten. Ik denk dat een groot aantal van deze jongens hรฉรฉl dicht tegen het betaalde voetbal aanzitten.”

Zitten er veel toptalenten in dit team van Feyenoord?

  • Absoluut
  • Nah…
253+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie