‘Tottenham Hotspur richt pijlen op PSV-target’

Foto: ‘Tottenham Hotspur richt pijlen op PSV-target’

Tottenham Hotspur wil in de transferwinter een centrale verdediger aan de selectie toevoegen, zo meldt Sky Sports. Marc Guehi, Jean-Clair Todibo en Jarrad Branthwaite zouden in aanmerking komen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Defensieve problemen voor Tottenham Hotspur

De Londense club heeft het dit seizoen onder leiding van Ange Postecoglou opnieuw lastig. Waar het erop hoopte dat de oefenmeester nieuwe energie in de club kon brengen, staat het na 15 speelronden op de vijfde positie in de Premier League met een achterstand van maar liefst 9 punten op koploper Arsenal.

Het clubbestuur wil hem echter de kans geven om de selectie verder naar zijn hand te zetten. Postecoglou zou hebben aangegeven dat hij in de winter in ieder geval een jonge, centrale verdediger aan de selectie wil toevoegen, om zo onder meer het gemis van de geblesseerde Micky van de Ven op te vangen.

Interesse in onder meer oud-PSV’er Branthwaite

Samen met de club heeft hij naar verluidt een lijst van drie namen opgesteld, waarvan Branthwaite de meest opvallende is. De defensieve kracht speelde afgelopen seizoen nog in de clubkleuren van PSV, dat hem op huurbasis had overgenomen. De Eindhovenaren hoopten op nog een seizoen, maar Branthwaite besloot te blijven.

Het bleek een goede keuze te zijn, want intussen heeft hij een vaste basisplaats bij Everton bemachtigd. Het zal dan ook niet meevallen om hem in Liverpool los te weken. Hetzelfde geldt overigens voor Todibo en Guehi, die eveneens allebei bij hun club een basisplek veroverden. Tóch wil Tottenham Hotspur komende maand een poging wagen.

Is Branthwaite goed genoeg voor Tottenham Hotspur?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
204+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie