TOTO deelt gratis Max Verstappen-tattoos uit!

Foto: TOTO deelt gratis Max Verstappen-tattoos uit!

Na een zinderend gevecht met zijn rivaal Lewis Hamilton pakte Max Verstappen gisteren zijn eerste Formule 1-wereldtitel op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabisch Emiraten. Bookmaker TOTO heeft iets speciaals bedacht om dat te vieren…

Neerlands oudste (en tot voor kort enige officiële) wedkantoor deelt op maandag namelijk grátis Max Verstappen-tatoeages uit! Op de website schrijft TOTO: “​​In een razend spannende race is Max Verstappen wereldkampioen geworden. Een legendarisch moment voor de F1 én Nederland. Superfans en tatoeages gaan in de sport daarbij hand in hand. Het kampioenschap van Max kan voor superfans dan ook aanleiding zijn om dit moment te vereeuwigen.”

Max-tattoo als aandenken

“Als het aan TOTO en tattoo artists in Nederland ligt, kan dat maandag 13 december meteen geregeld worden”, gaat de ‘bookie’ verder. “Aangezien Max kampioen is geworden, openen maandag de deuren van twee heuse TOTO Tattoo Shops in Amsterdam en Eindhoven. Bezoekers kunnen hier tussen 12:00 en 17:00 uur terecht voor een gratis tatoeage om dit weekend én deze race nooit te vergeten.” Wél van belang: deelname is vanaf 24 jaar.

Nu wil jij natuurlijk weten waar die ‘TOTO Tattoo Shops’ zich bevinden… en wij helpen je een handje: aan de Kinkerstraat 118HS in Amsterdam en aan de Kerkstraat 38 in Eindhoven!

Meer lezen over TOTO? Dat kan: pak de bookmakerreview van SoccerNews.nl erbij!

Ga jij een tattoo halen?

  • Ik wel!
  • Ben je gek?
104+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie