Topschutter Maazou blijft tot maart actief in België

Soccernews

De topschutter van de Belgische Jupiler League dingt nog steeds mee naar de titel. Ouwo Moussa Maazou zal namelijk tot 1 maart actief blijven voor Lokeren. Begin januari kwam CSKA Moskou tot een akkoord met de Belgische club, zodoende zou de aanvaller in juni richting Rusland verhuizen.

De spits zelf wilde echter per direct uitkomen voor CSKA, om zo te kunnen deelnemen in het UEFA Cup-duel met Aston Villa. Lokeren eeft echter meermaals gevraagd aan de Nigerees om nog langer te blijven. Deze smeekbeden heeft Maazou ervan overtuigd om te blijven. “Maar voor 1 maart ben ik weg.”

Tegenover diverse Belgische media zei Maazou: “De voorzitter smeekte me om nog even te blijven. Anders zouden de supporters bijzonder teleurgesteld zijn. Ik ben daar niet ongevoelig voor, ik begrijp hem. Dus ik speel nog enkele duels. Ik word van hier naar daar geslingerd. Ik wil zo snel mogelijk naar Moskou, maar heb ook veel aan Lokeren te danken. Maar tegen RC Genk zal ik er staan.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie