‘Toekomst Ten Hag aan zijden draadje’

Foto: ‘Toekomst Ten Hag aan zijden draadje’

Erik ten Hag moet vrezen dat hij bezig is aan zijn laatste maanden bij Manchester United. De Nederlander kent een wisselvallig seizoen met de Mancunians en de huidige resultaten zijn niet om over naar huis te schrijven. Sir Jim Ratcliffe, die recentelijk een groot aandeel heeft gekregen in de club is volgens Foot Mercato dan ook van plan om Ten Hag komende zomer te vervangen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Zidane in beeld voor opvolging Ten Hag

De Britse miljardair heeft ook al een naam voor ogen die de plek moet gaan overnemen van Ten Hag: Zinedine Zidane. De Fransman is in de ogen van Ratcliffe de droomkandidaat om successen terug te brengen naar Old Trafford. Het Franse medium meldt dat United werk wil maken van de komst van Zidane als de Franse legende daar zelf ook voor openstaat.

Zidane kende grote successen als trainer bij Real Madrid, waarmee hij driemaal de Champions League wist te winnen. Sinds zijn vertrek bij De Koninklijke ging Zidane opvallend genoeg nergens anders meer aan de slag als trainer. United zou in de Fransman echter de gewenste kandidaat zien om te werken aan een succesvol project voor de lange termijn.

Of Zidane happig is op de trainersjob in United is nog maar de vraag, die ook tegenover Sky Sports al eens zijn licht liet schijnen over een mogelijke trainerstoekomst bij Juventus. “Coachen in Italië? Waarom niet. Alles is mogelijk, maar momenteel doe ik iets ander, maar ik ben er zeker van dat ik weer terugkeer op de bank. Dat zou ik wel graag willen.”

Moet United Ten Hag laten zitten?

  • Ja, gewoon zijn werk laten doen
  • Nee, vervangen door Zidane
  • Ontslaan, maar een andere kandidaat dan Zidane zoeken
465+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie