‘Ten Hag verrast door opmerkelijk verzoek United-spelers’

Foto: ‘Ten Hag verrast door opmerkelijk verzoek United-spelers’

Volgens The Guardian hebben enkele spelers van Manchester United bij de trainingsstaf geklaagd over het ontbreken van een vrije dag voor de selectie op zondag. De desbetreffende spelers wilden na de 1-2 nederlaag tegen Fulham op Old Trafford een rustdag, maar hun verzoek werd niet ingewilligd.

Ten Hag verbaasd door eigen spelers

Volgens The Guardian was manager Erik ten Hag niet op de hoogte van het nogal ongebruikelijke verzoek. De Nederlandse coach hanteert doorgaans de dag na een wedstrijd voor videoanalyse en uitlooptrainingen. Zijn assistenten wilden dit ritueel afgelopen zondag niet doorbreken. Het verzoek van de spelersgroep zorgde voor verbazing op Old Trafford, meldt de krant verder. Ten Hag hecht namelijk veel waarde aan de activiteiten op de dag na de wedstrijd, terwijl Manchester United daarnaast een zeer teleurstellende vertoning liet zien tegen Fulham.

The Guardian berichtte in november vorig jaar dat een deel van de selectie van mening was dat de tegenvallende prestaties te wijten waren aan de vele trainingen tijdens de voorbereiding. Sommige spelers voelden zich aan het begin van het seizoen net zo uitgeput als aan het einde van het vorige seizoen.

Op welke plek staat Manchester United?

Manchester United leek een opmars te maken in de Premier League en er werd al voorzichtig gespeculeerd over een Champions League-ticket. Na vijf opeenvolgende overwinningen leed de club echter een nederlaag tegen Fulham, waardoor de achterstand op de felbegeerde vierde plaats is gegroeid tot acht punten. United staat op het moment van schrijven op de zesde plaats. De mannen van Ten Hag moeten dus nog aan de bak.

Zou jij zin hebben in een training na een verliespartij?

  • Ik wel, ik ben een trainingsbeest
  • Mij niet bellen, hoor…
313+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie