Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Ten Hag slachtoffer krankzinnige actie’

Foto: ‘Ten Hag slachtoffer krankzinnige actie’

Het blijft vandaag ‘Erik ten Hag-nieuwtjes’ regenen. En die zijn bepaald niet allemaal even positief. Gisteren won de Tukker de FA Cup met Manchester United, door stadsgenoot Manchester City met 1-2 weg te zetten, maar de beleidsbepalers van The Red Devils waren klaarblijkelijk heel ergens anders mee bezig.

‘Manchester United zet Erik ten Hag volledig buitenspel’

Volgens The Telegraph zaten die namelijk om de tafel met twee kandidaten om de voormalige Ajax-trainer op te volgen op Old Trafford: Mauricio Pochettino, pas ontslagen op Stamford Bridge bij Chelsea, en Thomas Frank, eindverantwoordelijke bij Brentford.

Eerder spraken de hoge bonzen van United naar verluidt als met Kieran McKenna (gepromoveerd met Ipswich Town) en Thomas Tuchel (scheidend coach bij Bayern München). Aan de lopende band wordt er dus gepraat en gepraat, nog wat meer gepraat en nog eens gepraat. Maar Ten Hag, die The Red Devils gisteren een hoofdprijs (zo valt de FA Cup te zien in Engeland) bezorgde, heeft nog niets van zijn bazen vernomen.

Incapabele eigenaren

Voetbal International schreef eerder al: “Als het aan de onbetrouwbare en incapabele eigenaren van INEOS ligt, wordt de manager van Ipswich Town, Kieran McKenna, de zoveelste nieuwe trainer in korte tijd op Old Trafford. Of anders wel Thomas Tuchel, Thomas Frank of Mauricio Pochettino. Vier verschillende trainers met uiteenlopende visies, wat symbolisch is voor het gebrek aan kennis en beleid vanuit INEOS, waar ze er ook geen enkele moeite mee hadden om op de avond voor de FA Cup-finale deze namen en het lot van Ten Hag off the record te lekken naar Engelse media.”

Vind jij dit kunnen?

  • Ik wel
  • Ik niet
378+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie