Ten Hag heeft cruciale boodschap voor Manchester United

Foto: Ten Hag heeft cruciale boodschap voor Manchester United

Erik ten Hag heeft er het volste vertrouwen in dat Manchester United op de juiste weg is. Dinsdagavond won zijn team nog met 3-2 van Aston Villa en dat kwam volgens de Nederlander niet uit de lucht vallen.

Geweldige comeback van Manchester United

De Engelse grootmacht kreeg in de eerste helft enkele zware tegenslagen te verwerken. Zo brachten John McGinn en Leander Dendoncker Aston Villa op een voorsprong (0-2), waarna Manchester United moest komen. In de tweede helft slaagde het erin om de ruime achterstand om te buigen in een overwinning.

De prestatie van zijn ploeg maakt Ten Hag trots. De hoofdtrainer heeft veel respect voor de weerbaarheid. “We hebben laten zien dat we met tegenslagen kunnen omgaan. Dat kunnen niet alle ploegen”, stelt hij op de persconferentie. “We zijn niet tevreden met ons puntenaantal, maar daar zijn we wél blij mee. Als iedereen terug is, hebben we een sterke selectie.”

Ten Hag waarschuwt voor Nottingham Forest

Manchester United staat na 19 speelronden op de zevende plek in de Premier League en kan de punten de komende weken goed gebruiken. Zaterdagavond staat het duel met Nottingham Forest op het programma, dat zestiende staat op de ranglijst. Het betekent volgens Ten Hag echter niet dat zijn team de opponent mag onderschatten.

Met het vertrek van Steve Cooper en de komst van Nuno Espírito Santo waait er namelijk een nieuwe wind binnen de club. “Je ziet wat er gebeurt als er een nieuwe manager begint. Je ziet hun geestdrift. Daar zullen we klaar voor moeten zijn, want zij zullen het ook zijn. Het zijn twee ploegen met vertrouwen. Wij moeten zorgen dat we zo doorgaan.”

Gaat Ten Hag het bij Manchester United redden?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
965+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie