Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Ten Hag-exit geen uitgemaakte zaak’

Foto: ‘Ten Hag-exit geen uitgemaakte zaak’

Erik ten Hag mag blijven hopen op een langer verblijf op Old Trafford. Dat laat The Athletic weten. Manchester United heeft naar verluidt namelijk nog geen beslissing genomen over zijn toekomst.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Teleurstellend seizoen Manchester United

De Engelse topclub sloot zaterdagmiddag het rampseizoen enigszins positief af. In een rechtstreeks duel met stadsgenoot Manchester City wist de ploeg van Ten Hag te verrassen en veroverde het de FA Cup, waarmee het ervoor heeft gezorgd dat het volgend seizoen in Europa uitkomt.

Op andere vlakken verliep het afgelopen voetbaljaar zeer teleurstellend. Manchester United eindigde op de achtste positie in de Premier League met een negatief doelsaldo. Het verschil met kampioen Manchester City was maar liefst 31 punten. In de Champions League liep het daarnaast tegen een snelle uitschakeling aan.

Ontslag Ten Hag nog maar de vraag

Waar sommige media al zeker wisten dat Ten Hag het veld moest ruimen, is daar volgens The Athletic geen sprake van. De clubleiding maakt aankomende week een analyse van het voetbaljaar, waarbij de vele blessures worden meegenomen. Vervolgens zal deze beslissen over de toekomst van de Nederlander.

Achter de schermen heeft Manchester United naar verluidt al enkele mogelijke opvolgers benaderd, zodat het bij een ontslag niet lang zonder trainer zit. Kieran McKenna, voormalig assistent, zou hoog op het lijstje staan. Het is echter goed mogelijk dat Ten Hag een tweede kans krijgt en McKenna zijn droom in de ijskast moet zetten.

Blijft Ten Hag bij Manchester United?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
219+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie