Ten Cate belangrijkste kandidaat trainersfunctie PSV

Soccernews

[img align=left]uploads/tencate[/img]Henk ten Cate is, volgens het [i]Algemeen Dagblad[/i], de belangrijkste kandidaat om Guus Hiddink als trainer van PSV op te volgen. Volgens de ochtendkrant zouden de Eindhovenaren zelfs al contact hebben opgenomen met de huidige assistent-trainer van FC Barcelona.

Ten Cate wilde echter zelf nog niet reageren op de geruchten, met het oog op het komende kampioenschap. ‘Kom op hé, voor mij telt nu alleen Barcelona’, aldus de assistent van Frank Rijkaard. Barcelona speelt deze week het belangrijke CL-duel tegen Benfica en is bijna kampioen van Spanje en om die reden wil Ten Cate nu nog niet reageren over zijn eigen toekomst.

Voor PSV is Ten Cate de belangrijkste kandidaat aangezien hij dengene is met de meeste ervaring. De andere twee kandidaten, Bert van Marwijk en Ronald Koeman, zouden zich minder kunnen redden tussen de grotere spelers van de toekomstig landskampioen en zich moeilijker kunnen verwoorden in het Spaans of Engels, zo is de mening binnen PSV.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie