‘Tegenspreken Derksen kost Vandaag Inside-gast 50.000 euro’

Foto: ‘Tegenspreken Derksen kost Vandaag Inside-gast 50.000 euro’

Johan Derksen krijgt in Vandaag Inside volop een podium om zijn mening te delen: tegenspraak krijgt de besnorde analist slechts sporadisch. End at is ook niet zo vreemd, stelt communicatiedeskundige Lars Duursma in zijn podcast De Communicado’s.

Is dit waarom Vandaag Inside-gasten amper tegen Johan Derksen in gaan?

Het lijkt er immers op dat gasten telkens eventjes overgeslagen worden zodra ze in de clinch hebben gelegen met Derksen. Het overkwam Pieter Cobelens al na zijn Israël-discussie met Derksen, het lijkt Sam Hagens en Merel Ek nu te zijn overgekomen nadat zij Derksen aanspraken op zijn uitspraken over Habtamu de Hoop.

“Zijn de mensen die aan tafel zitten ook niet een beetje bang voor de toorn van Derksen? Want als je hem één keer tegenspreekt, dan word je gewoon een half jaar niet meer uitgenodigd”, merkt Duursma op. “Volgens mij krijg je daar iets van 1.500 euro per avond dat je daar aan tafel zit. Ik vrees ook wel dat sommige mensen misschien net wat minder geneigd zijn om er iets van te zeggen op het moment dat ze denken van: dit gaat me gewoon al snel 50.000 euro kosten als ik er iets van zeg.”

Compagnon Victor Vlam zegt tot slot: “Op jaarbasis. Ja, ik denk dat dat wel voor terughoudendheid zorgt..”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Geloof jij dat gasten om deze reden niet echt tegen Derksen in gaan?

  • Ja
  • Nee
5623+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie