‘Te Kloese blokkeert Slot-transfer’

Foto: ‘Te Kloese blokkeert Slot-transfer’

Dennis te Kloese heeft de overtuiging dat Arne Slot ook volgend seizoen als trainer voor de groep staat bij Feyenoord. De algemeen directeur begrijpt dat de oefenmeester op mogelijke lijstjes staat bij Europese topclubs, maar gaat voorlopig niet uit van een vertrek van Slot.

Te Kloese gaat voor langer verblijf Slot bij Feyenoord

“Ik vind het heel logisch dat hij er zo goed opstaat”, vertelt Te Kloese tegenover ESPN, als hem gevraagd wordt naar de status rondom Slot. De voetbalbestuurder begrijpt dat er komende zomer de nodige interesse zal zijn. “Het is heel bijzonder hoe hij zichzelf gemanifesteerd heeft in de afgelopen jaren en Feyenoord echt een gezicht heeft gegeven. Aan de andere kant hebben we er vorig jaar op ingespeeld door zijn contract te verlengen. Ik moet eerlijk zeggen dat we ervan uitgaan dat hij ook volgend jaar bij ons trainer is.”

Te Kloese vreest dan ook niet direct als er clubs komen aankloppen voor Slot. “Die situatie hebben we al een keertje eerder meegemaakt”, waarmee de voetbalbestuurder doelt op de interesse van Tottenham Hotspur in de zomer van 2023. “Daarop hebben we ingespeeld door zijn contract te verlengen. Iedereen weet ook wel dat daarin geen ruimte is om zomaar weg te gaan. Dus wij zullen ook onze eigen belangen goed verzorgen.”

De algemeen directeur is blij dat Feyenoord dit seizoen ook weer een prijs heeft weten te pakken in de vorm van de beker. “Ik denk ook dat je van het moment moet genieten. Het is heel bijzonder moet ik zeggen. Om dat met zoveel mensen te kunnen delen is een mooi moment, dat zeker. Het went niet, maar smaakt natuurlijk wel naar meer.”

Verwacht jij dat Slot komende zomer vertrekt bij Feyenoord?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
1068+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie