Studio Voetbal-gast doet open sollicitatie: “Waarom niet?”

Foto: Studio Voetbal-gast doet open sollicitatie: “Waarom niet?”

Arno Vermeulen wil graag aan de slag bij AZ. Bij Studio Voetbal doet de voetbalverslaggever min of meer een open sollicitatie richting de Alkmaarders. Volgens Vermeulen zou de opvolging van Robert Eenhoorn bij hem in goede handen zijn.

Arno Vermeulen hint bij Studio Voetbal op toekomst bij AZ

Aan tafel bij het praatprogramma stelt Vermeulen dat hij graag aan de slag gaat bij ‘zijn’ AZ. “Het lijkt me ontzettend interessant om te doen. Waarom zou ik het niet kunnen doen? Voor mij is het een uitdaging. Ik ben geboren in Alkmaar en ik denk dat het geweldig is om bij zo’n voorbeeldclub te werken.”

Sinds Eenhoorn zijn vertrek aankondigde bij AZ heeft Vermeulen al meerdere keren gezinspeeld op een mogelijk dienstverband bij de Alkmaarders. Van een sollicitatie is volgens Vermeulen echter geen sprake. “Ik beantwoord alleen maar vragen en dan geef ik eerlijk antwoord. Nee, een brief heb ik niet gestuurd. Ze weten mij vast wel te vinden, toch?”

Presentator Sjoerd van Ramshorst stelt vervolgens de vraag of Vermeulen geen ervaring mist, wat bij de verslaggever voor verbazing zorgt. “Edwin van der Sar was toch ook niet al directeur, toen hij Ajax-directeur werd? Er is geen opleiding voor. Ik werk al veertig jaar in de journalistiek, dat is best een mooie aanloop. Ach, ik ken wel wat mensen in de voetballerij en ik denk dat ik ook wel een beetje inzicht heb in de sport.”

Moet AZ Vermeulen aanstellen?

  • Ja, doen
  • Nee, absoluut niet
298+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie