STEMMEN MAAR! Wie was de beste rechtermiddenvelder? | SN Team van het Seizoen

Foto: STEMMEN MAAR! Wie was de beste rechtermiddenvelder? | SN Team van het Seizoen

Dames en heren en iedereen die SoccerNews zo kort op de voet volgt, het is weer tijd voor het SoccerNews Team van het Seizoen! Elke week keken jullie massaal zaterdagochtend naar ons prachtige SN Team van de Week en uit die 34 teams plus voorselecties is een shortlist gerold van liefst 44 sterspelers uit de Eredivisie. Maar welk elftal is het allerbeste? Jij kan jouw favorieten in het SN Team van het Seizoen 2023-2024 stemmen! Vandaag kijken we naar de rechtermiddenvelder.

Rechtermiddenvelder SN Team van het Seizoen: Mats Wieffer, Jerdy Schouten, Dirk Proper of Kenneth Taylor?

Voor elke positie van het SN Team van het Seizoen hebben we op basis van het SN Team van de Week (x34), statistieken en een flinke dosis subjectiviteit vier spelers geselecteerd. Je kan onderaan dit bericht, maar ook via Instagram, FacebookYouTube en Twitter jouw stem uitbrengen!

Mats Wieffer (Feyenoord)

Het laatste half jaar van het kampioensseizoen van Feyenoord was het moment van de doorbraak van Mats Wieffer. De Feyenoord-middenvelder had dit seizoen in het begin moeite om die lijn door te trekken na de zomer. Maar als de diesel die Wieffer is werd hij steeds beter en speelde hij zich ook in Oranje. In de Eredivisie kwam hij tot 5 doelpunten en 3 assists en 4 uitverkiezingen voor het SN Team van de Week. Op passing, dribbels, duels en onderscheppingen scoort Wieffer als de beste. Zeker in positionering is er bijna geen betere. Hij was op weg naar het EK, maar een blessure gooide roet in het eten. Verdient hij wat troost met een basisplek in het SN Team van het Seizoen?

Jerdy Schouten (PSV)

PSV had afgelopen seizoen hun eigen Wieffer: Jerdy Schouten. De middenvelder kwam over van Bologna en speelde zich gelijk in de basis en was de stille sterke kracht. Iedereen zag gelijk dat de ploeg van trainer Peter Bosz veel beter was met Schouten dan zonder. En dan kan je hem ook nog in de verdediging zetten. Het SN Team van de Week ruimde 3 keer plaats voor hem in. Schouten had dan ook een passnauwkeurigheid van 90 procent en scoorde bovendien 4 keer. Het moet heel raar lopen wil hij niet met Oranje naar het EK gaan. Gaat hij ook in het sterrenelftal van het seizoen komen?

Dirk Proper (NEC)

Bij NEC hebben we ook nog een hele propere keuze. Flauw, maar wel waar. Dirk Proper brak dit seizoen door en lijkt klaar voor een stap hogerop. De middenvelder (22) uit Elst noteerde 5 doelpunten en 4 assists, 2 SN Team van de Week-uitverkiezingen en een passnauwkeurigheid van 86,9 procent. Ook op andere vlakken scoort het grote talent goed. Eerst het SN Team van het Seizoen en dan naar een topclub?

Kenneth Taylor (Ajax)

Daar zit Kenneth Taylor al. Of nou ja, qua status dan. Ajax was geen schim van zichzelf afgelopen seizoen, maar Kenneth Taylor was veel meer dan zichzelf. Volgens experts zit er nog veel meer in, volgens critici heeft Taylor buiten Ajax nergens iets te zoeken. Bij het SN Team van de Week waren we 3 keer heel blij met hem. Taylor kan ook nog eens op vele posities uit de voet en is aanvallend effectiever met 5 goals en 5 assists dan zijn concurrentie. De overige statistieken zijn ietsje minder, maar Taylor kan nog groeien en heeft een grote toekomst. Genoeg voor gelijk een plekje in het SN Team van het Seizoen?

Wie wordt jouw rechtermiddenvelder?

  • Wieffer
  • Schouten
  • Proper
  • Taylor
859+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie