‘Spectaculaire comeback Louis van Gaal’

Foto: ‘Spectaculaire comeback Louis van Gaal’

Louis van Gaal is niet helemaal verdwenen uit de voetballerij, want momenteel is hij adviseur bij Ajax. Zou hij echter te porren zijn voor een laatste kunstje als trainer van een grootmacht? Zou hij bereid zijn om Bayern München uit het slop te trekken na een eventueel ontslag van Thomas Tuchel? Verschillende Duitsers schreeuwen om een comeback…

Kan Louis van Gaal Bayern München redden?

Het gaat niet bijster goed met Bayern, dat momenteel tweede staat in de Bundesliga met maar liefst 8 punten achterstand op koploper Bayer Leverkusen. Tuchel ligt onder vuur bij onze oosterburen, maar zei na de nederlaag tegen VfL Bochum (3-2): “Ik betwijfel of deze nederlaag zal helpen om deze discussie niet te voeren. Maar sinds een paar weken heb ik het punt bereikt waarop het me allemaal niet meer raakt. Ik concentreer me op wat ik kan beïnvloeden, dat is het enige recept dat ik ken.”

Kimmich versus assistent

Dat het crisis is in de Allianz Arena is echter wel duidelijk en de situatie bereikt zo langzamerhand het kookpunt. Naar verluidt wilde Joshua Kimmich, een van de sterspelers van Der Rekordmeister, in het afgelopen weekend op de vuist met Zsolt Löw, de rechterhand van Tuchel. Die laatste wilde dat bevestigen noch ontkennen: “Ik weet wat er is gebeurd, maar dat ga ik hier niet met jullie delen. Zulke dingen gebeuren in de kleedkamer, zolang het binnen de grenzen blijft. En dat is het gebleven.”

Tuchel zou best eens ontslagen kunnen worden door de hoge heren in Beieren, maar wie kan het zwalkende Bayern op de rit krijgen? Op de diverse sociale media weet men het wel: Louis van Gaal!

Moet hij dit doen?

  • Ja
  • Nee
975+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie